En varmaan saisi sanoa näin, mutta olin oikeasti tyytyväinen, että Ystävyysvepe peruuntui. En olisi jaksanut lähteä minnekään enää sunnuntaina. Lauantai oli antoisa päivä, mutta olin väsynyt illalla ja sunnuntaina oli pakko päästä omien koirien kanssa kunnon lenkille ja toisaalta käytin Kennelkerhon lehden parissa pari tuntia. Kirjoitin myös rotuesseen kysymykset ylös ja laitoin jo jakoon. Koitan kirjoittaa rotuesseetä joka päivä hiukan eteenpäin. Sain nyt johdannon kuntoon.

Lisäksi oli pakko tehdä töitä, sillä kahden ryhmän tunnit olivat valmistelematta.

Maanantai ja tiistai

Luin turvallisuusesseen ohjeet kunnolla läpi, ja hahmotin, mitä pitää tehdä. Pitäisi vain löytää aikaa kirjoittamiseen. Ohjausaika on jo ensi viikolla.

Maanantai-llalla oli rallytokoa. Nova oli ihan tukossa ja läähätti koko ajan. En siis tehnyt rataa, vaikka rata olisi ollut tosi kiva. Otin Ronin kanssa yksittäsiä juttuja. Toimii tosi hyvin, kun otin kosketuskepin avuksi. Roni hyötyy kohteista.

Tiistaina oli aamusta hakemassa entisestä kirjastostamme kirjoja omaan työhuoneeseen. Aika haikea olo tuli... Yhden aikakauden loppu. Oppilailla oli etäpäivä ja opettajille esiteltiin vuosityöaikaa. Itse olen asian kannalla ja oma palkkani pysyisi samana. Lisäksi meillä oli henkilöstökokous ja kävin kotimatkalla lainaamassa Kaimion kirjan.

Olin kotona viiden jälkeen. Nova on edelleen ihan tukossa, tein kaikki kotikonstit olon helpottamiseen. Katsotaan, miten tilanne kehittyy. Sain tehtyä kaksi aukeamaa kennelkerhon lehteä eteenpäin ja valmisteltua kokkien keskiviikon tunnit.

Keskiviikko

WP_20160928_09_54_48_Pro.jpg

WP_20160928_09_55_24_Pro.jpg

WP_20160928_09_54_58_Pro.jpg

 

Nose work ja sisäetsintä. Rauhoittumista ja löytö. Haju oli pöydässä. Marvin löysi hajun heti, mutta tarkennus tuotti ongelmia. Hankin nyt siihen tarkoitukseen sopivia rasioita.

WP_20160928_001.jpg

WP_20160928_003.jpg