Maanantaina oli kauden toiseksi viimeiset vepetreenit. Marvin vei eri esineitä ketjussa. Isot pelastusliivit tuottavat ongelmia, mutta yrittää kaikkensa, että saisi vietyä ja nostettua ne. Ei vain aina onnistu, mutta yritys hyvä kymmenen. Muita esineitä vie vauhdilla. Itse asiassa karkasikin viemään ihan oma-aloitteisesti. Paluu sujui ihan hyvin.

Lisäksi teimme oman veneen pelastaminen ohuella mustalla köydellä. Marvin tärisi kuin haavanlehti sekä veneen vedossa että viennissä. Oli rassukka niin innoissaan treenitauon jälkeen, että tärisytti. Hyvä merkki sunnuntain kisoja ajatellen!  Lopuksi vielä onnistunut vienti dummylla ja paluu takaisin. Palasi nyt todella hyvin. Ohittamisintokin on ohi. On tainnut olla jumissa kauemmin kuin tajusinkaan.

Odottelen tulevia kokeita hyvillä mielin, tavoitteena ykkönen, mutta voi toki epäonnistua pelastusliivien kanssa. Osaa kyllä kaikki hommat.
 

Marvinilla ja Ronilla on riittänyt virtaa enemmän kuin omiin tarpeisiin. Nova elää aika lailla omaa elämäänsä verkkaiseen ja nautiskelevaan tahtiin.

Pelastusuutinen maailmalta: http://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/11-stone-family-dog-hailed-hero-4099218