Olin viikonlopun Hämeenlinnassa tuomaroimassa, satoi välillä suht hyvin. Viikonlopun liikuntakiintiö täynnä soutamisen ansiosta. Kiva nähdä onnistumisia: onnea ainakin Emmalle & Outille,  Lakulle & Kyllikille, Birgitan Sagalle, Suskille & Ossille!! Monta muutakin olisi pitänyt onnitella, mutta en muista nimiä. Hippair-koira läpäisi soven, oli kiva seurata sukulaiskoiraa. Pakko kehua, että Monica on harvinaisen meritaitoinen tuomari. Tai vesitaitoinen kun järvessä oltiin??

Tampereella Miklaus-koirat saivat mukavia tuloksia, onnea toki niistäkin!

Ensi viikonloppuna en vepeile, toinen vapaa viikonloppu jo. Tänä kesänä tuomarointimäärät ja -paikat ovat olleet järkeviä. Muutama vapaa viikonloppu ja ajomatkaa korkeintaan 1,5 tuntia. Tosin Taavettiin oli pidempi matka, mutta olin siellä muutenkin. Nyt näyttää siltä, etten ole onnistunut tekemään yhtään tuplabuukkausta. Viime vuonna siis sellainenkin onnistui...Heinäkuussa ei ole enää yhtään aikataulullista koirajuttua, vepetreenit toki ja hyvä näin.

Elokuu

 1. - 2 .8. Vepetuomarointi Salo (Vavin kokeet) 

8.8. Tiina Kuuston tokokoulutus Forssassa, menen siis Ronin kanssa.

ke 12.8. Paraisilla vepekoe, voisin osallistua  -> Päätin, etten osallistua. Työt ovat jo alkaneet ja joutuisin säätämään kärryjen kuljetusta treeneihin.

22. ja 23.8. Vepekoe Hämeenlinnassa (tuomaroin)

29. ja 30.8. Vepekokeet Parainen (Voisin kisata Paraisilla sunnuntaina) -> mietin, että kisaisin toisena päivänä ja tekisin toisena koetoimitsijaharjoittelut

29.8.2015 Oili Huotarin koulutus Jokioisilla -> tämän siis peruuttaisin. Kouluttaja on kyllä ihan superhuippu, mutta en ole ehtinyt treenata tokoa yhtään. Joku onnellinen saa paikan, ja minä vietän Paraisilla koko viikonlopun.Saan lähistöltä yöpaikan.