Arkinen aherrus on alkaut lomaviikon jälkeen. Roni on melkein sisäsiisti eli juoksee ovelle kun on hätä. Jos huomaan asian, niin ei tee sisälle. Toki ei pysty pidättämään työpäivän aikaa, yön kylläkin kun nukkuu eikä rieku. Marvin on kunnossa ja Marvininhan ei ole yskinyt kertaakaan, kurkku oli kipeä ja kakoi. Ronille ei ole tullut yskää, mutta tarttumisaikaa on vielä jäljellä.  Varasimme paikan pentukurssille ja paikka vapautuu kahden viikon päästä, ihan hyvä ajankohta sillä silloin tartuntavaara on jo ohi. Lisäksi liityin Forssan seudun koiratapaamiset ryhmään eli sieltäkin saadaan koirakavereita: https://www.facebook.com/groups/158046061062586/   Marvinin haku saa jäädä vielä tältä viikolta väliin. Aika lailla odottelevissa tunnelmissa siis ollaan.

Putkimies tulee ensi viikolla, olin laiska soittamaan ja toisaalta halusin, että lasku tulee vasta tilipäivän tienoille.

Keväälle tarjoutui hieno tilaisuus kehittyä työssä nimenomaan integroinnin osalta. Hiukkasen jännittää! Luulin ilmoittautuneeni Omnian kurssille, mutta ilmeisesti en ollutkaan eli kurssi pyörii jo täyttä häkää enkä ole saanut edes hyväksymisilmoitusta. Mutta onni onnettomuudessa: Sami järjestää kurssin meille eli saa saman opin, mutta en joudu ajamaan Espooseen. Hienoa!

Anne laittoi tällaisen videon luovutuksista, idena tosiaan lisätä kestoa. Sopii meille ihan esineruutua ja vepen palautusta ajatellen: http://www.vindfinn.com/jaktapportering-enkel-avlevering/

Olipa lauantaina aamuherätys! Roni pomppasi sänkyyn rotta suussa! Kulki ympäri taloa ylpeänä, sain muutaman kuvan tablettiin, mutta en pysty purkamaan nyt. Heitin rottakoiran ulos saaliineen. Tosin epäilen, että kissa pyydysti rotan ja Roni vain ryösti saaliin. Meillä on taas kanit kotona, ja ainakin yksi rotta kaivaa itsensä kanitarhaan.

Tosin kasvattaja epäilee myyneensä meille rottakoiran.

nimetön.png

Olimme kumpanakin päivänä kaksi tuntia metsässä, ilma oli enemmän kuin upea.