Olimme toista kertaa agissa maanantaina ja uusia esteitä olivat muuri ja A-este. Kumpikin este sujui ongelmitta. Lisäksi ohjaaja oli tehnyt kolmen sarjan esteen eli hyppy-putki-hyppy. Väinö ohitti putken lahjakkaasti! Vaikka agi on muuten hauskaa, putki on tylsä. Sain kuitenkin menemään putkeen heittämällä sinne makupalan. Teemu sai palkata, pitää Väinöstä kiinni tai kutsua. Asia oli Teemulle supertärkeä. Kävimme keskustassa ja Hesen luukulla. Olimme illalla rannalla ja Väinö ystävystyi heti päivähoito-Mervin kanssa. Väinö uikin pienen pakotteen saattelemana. Pisteitä koossa 47.

Ensi viikon treenit jäävätkin käymättä, sillä olemme silloin jo matkalla Tanskaan. Kruunuja on vaihdettu iso läjä ja osan veimme eilen mammalle ja Jonille. Sain kahdet uudet housut ja paidan. Matkalaukutkin on osin pakattu. Teemu odottaa matkaa niin kovasti!

Seuraava kirjoitus tuleekin vasta heinäkuun puolella, eli matkan ja Hämeenlinnan vepetuomaroinnin jälkeen. Väinön koulutukseen tulee reilun viikon mittainen tauko, toisaalta hoidossa Väinö joutuu totuttelemaan uusiin ihmisiin ja olosuhteisiin.

 

Juhannusruusu täydessä kukassa

Väinö ja grilliherkku

 

Grillaus houkutti siilin syömään jo päivällä

  

Lähikuvassa

Väinö ja siili