Kesä alkaa virallisesti huomenna. Ihanaa! Tosin olen ensi viikon töissä tekemässä opetussuunnitelmaa.

Perjantai meni rentoutuessa ja palautuessa. Erityisesti Nova sai rentoutua hieronnassa. Oli aika lailla jumissa :( ja loukkaantuneesta jalasta osa lihaksista on surkastuneita. Sai laseria jalkaan ja tykkäsi laseroinnista ihan älyttömästi. Oli muutenkin ihannehoidokki. Ei meinannut edes lähteä mukaan, kun laitoin kenkiä ja vaatteita päälle. Toinen aika on ensi viikolla. Olisi pitänyt käyttää hierottavana jo aikaisemmin. Olen ihan onneton lihashuoltojutuissa.

Launtaina intouduimme pitämään extratreenit ja Marvin vei moitteetta myös pelastusliivit. Käytin kahden pallon metodia. Jatkan siis sillä. Lisäksi tein oman veneen, ja kerrankin osasin heittää köyden oikein. Olisiko merkki siitä, että AVO-luokan voi pian jättää taakseen. Sain myös leikattua nurmikon, oli jo järkyssä kunnossa.

Sunnuntaina olimme Ulpukassa uimassa, ja Teemu touhusi kelluvien lelujen kanssa pari tuntia. Uimisen jälkeen Mietoisiin kyläilemään. Mauno on kotiutunut ja on helppo koira arjessa. Suuttuu vaan silmittömästi, jos en tee, niin kuin corgiherra haluaa.

Teemulla alkoi kesäloma ja sai kaikista ns. lukuaineista kiitettävän. Touhuavat ensi viikon Juhon kanssa omia juttujaan, ja saavat lämmittää ruokia itse ja käydä liikuntakerhossa. Totuus lienee, että syövät keksejä ja pelaavat pleikkaa.

Pakko muistaa käyttää auto korjaamolla ja uudestaan katsastuksessa. Vedän seuraavan kerran henkeä 10.6.   illalla.