Minun piti osallistua äidinkielen opettajien talvipäiville, mutta jäipä väliin, kun sain kunnon flunssan. Itse asiassa nukuin koko torstaipäivän, perjantai meni jotenkin, mutta lauantaiaamuna olo olikin sitten muikea.  Nukuin torstai- ja lauantaipäivän kokonaan, onneksi kuumeiset aivot loivat valmiin mallin atto-integrointiin.

talvi-normal.jpg

Pakkanen huitelee lähellä kahtakymmentä, joten hakutreenejä ei ole toistaiseksi ja lenkkeilykin on minimissä. Novaa paleltaa ulkoilu, villapaita on jo haettu esille. Onneksi peurasta riittää syötävää ja ajankulua moneksi päiväksi.

luu-normal.jpg

Peuran liha muuntui savustimessa superherkuksi. Ostan punaviiniä niin voin herkutella loppuviikostakin.

paisti-normal.jpg

Novan ystäväkoirakelpoisuuden arviointi siirtyi viikolla. Minna piti tokokurssin ja tekivät alustaa, kontaktitreenejä, paikalla oloa ja luoksetuloa. Maahanmeno tehtiin suoraan liikkeestä. Monipuoliset ja tehokkaat treenit. Tosin Nova oli ystäväkoiramoodissa ja olisi halunnut halata ihan kaikkia ja tylsät tottelevaisuusliikkeet olisi voinut jättää rakeille. Oman kuumeilun vuoksi jätän ensimmäisen näyttelytreenin väliin.

puku-normal.jpg

Laura löysi Novalle viiden euron vaatteen. Oli sopivan kokoinenkin.

Aloitamme jossain vaiheessa esineruutuharjoitukset hakuryhmän kanssa. Googletin asiaa ja teimme samanlaisia treenejä pihalla. Helppoa kuin mikä! http://elainkoulutus.wordpress.com/2011/05/29/virike-esineruutu/

 

GR julkaisi vuoden kultaiset: http://www.goldenring.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=97&Itemid=345 

Onnea kovasti kaikille Miklauksille! Iso onnittelu Annelle kasvattajakisan 2. sijasta! Huikeaa, että käyttölinjaisilla menestytään kasvattajakisassa. Onnittelut myös Hipulle PK-voitosta ja Riemulle agilitykultaisen arvosta. Luckylla oli hyvä mejätulos. Marvinin vepetulos oli suht turha lähettää, taisinkin laittaa, ettei ole pakko laskea ja julkaista. Noh, onpa (kennel)nimi listalla kertomassa kasvattien monipuolisuudesta. Onnittelut oikeasti vepessä pärjänneille :)