Liisa Tikka antoi meille läksyksi treenata mitä tahansa "ei kokeisiin tähtäävää", oma ajoitus kehittyy ja toisaalta Roni huomaa, että maailma ei romahdu, vaikka epäonnistuisi joskus. Kokeilin vastaavaa korokeharjoitusta, kun Liisan luona ja Roni osasi jo homman. Teimme paikalla oloa puukorokkeilla, Roni osasi näemmä senkin. Pitää keksiä jotain muuta opeteltavaa, mutta ei paineistu noissa harjoituksissa.

Lepistön Minna perusti Loimaan Kennelkerhon nose workin -kurssin käynneille treeniryhmän. Minulla on nyt aikaa, ja Marvin kaipaa kevyttä tekemistä. Ehdotin tiistaita treenipäiväksi ja sainkin treenikaverin! Noloa tunnustaa, mutta en ole treenannut nose workia kertaakaan kurssin jälkeen.

 Marvin haki piiloja, etsii innolla ja uutterasti. Tarkentamisessa on paljon petrattavaa, ja treenailimme myös laudalla.

Roni nautti kohteista, ei tainnut muistaa, että kosketaan vain eucalyptus-purkkia. Huvitti, että pitää nyt vieraita ihmisiä kohteina, menee luokse tökkimään ja tulee tohkeissaan hakemaan minulta palkkaa. Oppi on mennyt perille.

Novan saa toimimaan purkkiradalla muutamalla treenikerralla ja vähän vilpoisemmalla säällä. Tarkka ja haistelee.

Pitäisi väsätä purkkirata, onko kellän tutulla puusorvia reikien tekoon? Tai ilmeisesti reiät saa jyrsittyä?

WP_20160531_14_59_43_Pro.jpg

 

Vepe

Maanantaina oli paljon sairastumisia, ja treeneihin olisi päässyt vain kolme. Maanantairyhmä päätti perua treenit, kun jo veneiden nostelua olisi ollut hankalaa.

Keskiviikkona oli miltei 30 astetta lämmintä, joten teimme aamulla pikku lenkin metsässä ja loppu päivä kului varjossa tai sisällä. Jätin Marvinin kotiin, sillä halusin kerrata kaikkien liikkeiden soutamisen ennen kokeita. Lisäksi olisin joutunut pitämään Marvinia autossa suht pitkän ajan, joten en viitsinyt ottaa mukaan pelkän uimisen vuoksi. On tosin jo kaikin tavoin ok, mutta antibioottikuuri on vasta aluillaan, joten annan parantua rauhassa.

Paikalla oli yksi maanantairyhmän koira, oli tosi kiva nähdä kaunista Ronjaa.Ehdimme tehdä neljä kierrosta kahdessa tunnissa, ja minusta treenit sujuivat erinomaisesti. Oli tosi hyvä mieli, vaikka oma koira olikin kotona. Kiva porukka, ja Sari on taitava pelaamaan esimerkiksi vientien kanssa.

Koe on tosiaan 6.6. joten toin kärryt meille, niin vältyin mutkalta. Kaikki valmistelut on tehty ja Pia oli kerännyt tajuttoman määrän palkintoja. Laitoimme ensiapulaukun kärryyn, sinne on pitänyt hankkia ensiapulaukku, joten oli kiva että vakuutusyhtiö lahjoitti sellaisen. Koe on täynnä, JUN-koirakin tulossa. Harvinainen osallistuja, kun kertoi toimintaohjeet vastaavalle koetoimitsijalle ja vielä lupasi tuoda itse valmiiksi JUN-lomakkeen paikalle. Koe on tosiaan täynnä ja kaksi koiraa on varalla.

WP_20160601_13_17_03_Pro.jpg

WP_20160601_13_20_51_Pro.jpg

WP_20160601_13_21_07_Pro.jpg

WP_20160601_13_22_11_Pro.jpg

WP_20160601_13_18_34_Pro.jpg

Teemulla oli viimeinen koulupäivä, sillä päsee neljäksi päiväksi Peurunkaan.

WP_20160601_13_31_01_Pro.jpg

Loimaan Seudun Kennelkerho on saanut Loimaan kaupungilta käyttöönsä ulkokentän. Ulkokenttä on jäsenistön vapaassa käytössä aina kun kentällä ei ole ohjattua tapahtumaa tai koulutusta. Kenttä on aidattu (vanha jääkiekkokaukalo). -> Hienoa!