Eskari peruttiin tältäkin viikolta, joten ehdin keskittyä vain tokoon. Olemme ottaneet joka päivä perusasentoon ohjaamista ja seuraamista. Torstaina tuntui siltä, että seuraaminen onnistui! Odottamisia tulee yksi päivässä, joten sekin asia kehittyy koko ajan.

Uudessa noutajalehdessä oli teemana "kultainen työkoira". Kultaisista on tosiaan moneksi. Paksu ja monipuolinen lehti taas. Marvinin isä Iivari oli Tanskassa kisaamassa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Iivari onkin nyt PM-mestari 2   Voittaja oli Iivarin veli. Emä-Nancy oli mukana kakkosjoukkueessa. Marvin on siis tehty hyvistä aineksista, vaikkei itse ota edes lintuja suuhun.

 Sunnuntai meni taas Turussa ja ilta tokon parissa. Aiheena oli luoksetulon osa-alueet ja aloitimme paikoillaan istumisella. Marvin pysyy paikoillaan kun olen vieressä, mutta kun koitin liikkua edes hiukan, pomppasi saman tien perään. Kävi muutenkin kierroksilla ja pissatauon jälkeen sainkin jo pysymään paikoillaan. Sain ohjeeksi vahvistamaan ISTU-käskyä ja liikkua samalla.

Seuraavaksi oli liinassa luoksetuloa ja siinä intoa piisasikin ja tuli ihan sivulle saakka. Otimme uudestaan, jotta saan pidettyä koiran rauhassa sivulla hetken ja vapautettua. Huusin kuulemma liian kovaa: liittyy ihan vepetaustaan...

Lopuksi venyttelimme eri asentoihin. Täytyy kokeilla kotosalla kummankin kanssa. Lopuksi taasen leikkiä. Alun sähellyksen jälkeen kokonaisuus meni ihan hyvin.