Talven ensimmäiset kunnon pakkaset tulivat loppiasena: -13 astetta. Olimme Turussa tokoilemassa ja vuorossa oli perusasento, seuraaminen, kontakti häiriössä ja pakki. Marvin oli todella sähläävällä päällä, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. Malttaa pitää kontaktia kun saa tauotta ruokaa, mutta silti häntä vispasi kuin viimeistä päivää, kun Tuija lähestyi.

Eskari jatkui keskiviikkona ja vuorossa oli kuudes kerta. Teimme ensin yksittäin luoksetuloa. Anne piti koiraa kiinni, kävelin 30 metrin päähän ja kutsuin koiraa. Marvin pinkaisi vauhdilla luokse  ja kiersi takaa perusasentoon ja malttoi pysyä siinä hetken. Toistolla sujui vielä paremmin ja sain palkattua perusasennosta pitkän ajan. Muut koirat olivat kentällä eli häiriötäkin oli kohtalaisesti. Kaikki muut pysähtyivät nuuskimaan matkalla. Penturyhmän nartulla oli ilmeisesti juoksu aluillaan.

Kentällä olon jälkeen teimme otsalampun valossa metsäkierroksen niin, että koirat olivat kiinni. Marvin veti kuin viimeistä päivää. Sain rauhoittumaan vasta, kun tulimme takaisin päin. Ennen autoon menoa istui hienosti ja rauhallisesti odottelemassa.

Mamma neuloi Väinölle uuden, vihreän villapaidan. Villapaita saapui eilen ja Väinö oli onnessaan.

Pudotin painoa viime vuonna neljä kiloa ja nyt pudotan seuraavat neljä kiloa. Aloitin urakan maanantaina eli syön töissä ja sitten ilta menee pussikeitoilla.