kansi.jpg

Taitoin neljättä kertaa Kennelkerhon lehden. Kannessa Sisu.

vepe5.jpg

Vesipelastuksesta tuli kuusi sivua. Tosin kaksi sivua käsittelee Taavetin leiriä. Ihan kaikkia koiria en saanut kuviin, tila loppui yksinkertaisesti kesken.

ystava.jpg

Jesyn ystäväkoirista on aukeaman esittely. Tuksu, Oikku ja Pekka edustamassa ystäväkoiria. Novasta oli niin tummia kuvia, että pyysin vaaleista koirista kuvia. Toivovasti moni innostuu asiasta! Kevät-kesällä 2016 koulutetaan ja testaan uusia Ystäväkoiria.

 

uuno2.jpg

Uunon urasta on kolmisivuinen juttu. Pinja kirjoittaa rallytokosta jutun. Juttu oli siis vielä sijoittamatta taittoon, kun otin PrintScreenin.

Lehden tekeminen ja taittaminen on kivaa puuhaa. Tosin jos taittaa kerran vuodesta, niin joutuu aina pähkäilemään perusasioden kanssa. Huomaan kyllä silmän kehittyneen ekasta lehdestä.

Jaana auttaa vihkottajan käytössä. Palautin myös kärryt majalle. Ovat olleet jo jonkin aikaa kunnossa, mutta syyslomalla niitä ei saanut hallista pois eikä toki viikonloppunakaan.

12029580_992744057514698_557666357185768

Lauantaina oli Vorssan Tulirotko ja vihdoin viimein pääsimme tapahtumaan. Teemu harmitti viime vuonna, kun ei päästy jonkin menon vuoksi. Teemu siis pukeutui piruksi ja pääsi puoleen hintaan sisälle. Minä pääsin peesillä, eli halpa käynti oli. Kiuas oli kuumana, samoin terapialtaan vesi. Kannatti käydä!12029822_992737624182008_425272377051012

Virallinen kiusaajakoira Roni

 

Pääsimme viikonloppuna kumpanakin päivänä pitkälle lenkille ja trimmailin koiria. Ehdin myös teenata hivenen. Eli Ronin kanssa ihan seuraamisia, kontaktia ja takapään käyttöä.

Marvini kanssa tein kontaktitreeniä ja samalla seuraamisia. Marvin on kyllä tajuttoman upea silloin, kun on kontaktissa ja käsissä. En tiedä, näyttikö samalta kuin kevättalvella Rajamäen Jaanan käsissä, mutta tunne oli huikea. Sääli, että olen ollut laiska treenaamaan.

Novan kanssa on tehty rallytokojuttuja ja olen koittanut ketjuttaa kylttejä. 14.10. on seuraava Kuusiston Tiinan koulutuskerta ja otan Novan mukaan ja otan ketjutukset asiaksi. Loppupalkkana vieras ihminen. Nova osaa asioita ja on hyvin kontaktissa, mutta sellainen loppusilaus puuttuu. Katselin vielä Salon rallytokoselostusta ja ensimmäisellä kyltillä tuli paljon yhteistyön puutetta. Pitää kysyä tähän pulmaan apuja. Lisäksi Novaa täyyy kutsua seuraamaan kun pakitan. Ok sinällään, mutta en osaa välttämättä liikkua jos pitää huolehtia koirastakin. Mutta näillä hienosäädöillä Nova on koevalmis ja RTK on mahdollista saada.