Erehdyin menemään hammaslääkärin tarkastukseen kuuden vuoden tauon jälkeen ja sen seurauksena sain kolme uutta aikaa. Ensin poistettiin viisaudenhammas, sitten hammaskiveä ja tänään toinen viisaudenhammas. Muusta selvisin kunnialla, mutta tänään olen ollut enemmän ja vähemmän kipeä ja kuumeinen. Onneksi saan nyt pitää kahden vuoden tauon hammaslääkäreistä.

Väinöllä oli keskiviikkona rokotus. Järkytti, miten onnellinen Väinö oli siitä, että pääsi yksin mukaan ja nautti joka hetkestä eläinlääkärillä olosta. Punnitsen samalla ja painaa 8,8 kiloa eli kastraatio ei ole lisännyt painoa. Koli kävi koko koiran läpi ja koska silmät vetistelivät, suositteli ponnaria. Ongelmana on karvojen meno silmille ja karvojen leikkaamisen myötä lyhyetkarvat ärsyttäisivät silmiä vielä enemmän. Pitänee siis kokeilla ponnareita.

Marvin kävi myös vaa´assa ja painaa 28 kiloa eli suht hyvin painoa on tullut kilo/viikko systeemillä. Toki ikää on jo 7,5 kk.

Olemme harjoitelleet paikalla oloa, perusasentoa ja noutoa. Noudoissa siis pääpaino palautuksissa. Koulutukseen en päässyt tolkuttoman hammaskivun vuoksi.

Käyn aamuisin hihnalenkin, töistä tultuani juoksuttamassa pellolla ja illalla leikitään ja treenataan pikku juttua pihalla. Marvin kantoi jo siipeä.

Ostin uuden säkin Joseraa ja pakkasessa on vielä jauhelihaa ja muutama pussi broilerinsiipiä.

Uusimmassa GR-lehdessä oli vepekokeesta kertova juttu ja lehti oli tosi mielenkiintoinen, koska teemana oli luonne. Lisäksi mejä-jutussa neuvottiin jäljen teko ja ostinkin verta ja tein tänään ensimmäisen verijäljen omalle pihalle, joskin siis aidan ulkopuolelle. Huomenna katsotaan, miten jälken kanssa käy.