Roni sai paikan Piskipalvelun lastentarhasta ja kurssi alkaa maaliskuun loppupuolella. Laura siis käy pentukurssilla. Taluttelin Ronia pihalla remmissä ja keskiviikkona olimme keskustassa lenkillä. Kulkee tosi hyvin remmissä kun Marvin on mukana. Teemu kävi Novan kanssa pyörälenkillä.

Ilmoittauduin kultaisten SuperGoldeniin, ja osallistun siis pk-hakuun. Ilmoittautuminen liittyy aika lailla siihen, että sain tulevan jakson lukujärjestyksen ja minulla on käytännössä kaksi vapaapäivää. Ehdin tehdä kaikki työt ja kotityöt arkena, joten pystyn panostamaan koiriin viikonloppuisin. Menoja onkin kertynyt paljon, mutta jos edistyisimme kuurin aikana. Lisäksi aion liikkua ja pudottaa painoa. Tietoa SuperGoldenista täällä: https://www.facebook.com/events/620368338033111/

Varsinainen päätös on kuitenkin se, että jään eläkkeelle vepetuomaroinnista tämän kesän jälkeen. Viime vuosina olen tuomaroinut todella paljon, mutta on tulossa kuusi innokasta uutta tuomaria. Olen tosin miettynyt asiaa jo pidemmän aikaa, eli sinänsä kysy ei ole päätöksestä. Lisäksi lopetan vepetoimittajan pestin GR:n lehdessä. Homma on kivaa ja yhdistys muistaa jouluisin, mutta uusia ideoita ei enää ole, joten annan mieluusti uudelle tekijällä tilaa. Sama pätee kennelkerhon jäsentiedotteiden ja lehden tekemiseen sekä kotisivujen päivittämiseen.

Menen kuitenkin Omnian koulutukseen eli monenmoista tekemistä riittää. Onneksi saan kytkettyä kaiken yhteen eli saan tehtyä monta projektia samalla vaivalla.

Olimme perjantaina Minnan tokokurssilla, Laura siis käy Novan kanssa. Jokaisen piti tehdä muutama vapaavalintainen liike ja opettaa koira palkattomuuteen liikkeiden välillä. Itse oli Marvinin ja Novan kanssa kävelemässä Forssassa, ja tein kummankin kanssa joitain harjoitteita ja kävimme myös hallissa sisällä.

Hyvä jäljestysjuttu: http://www.dogsports.fi/index.php/component/k2/item/997-peltojalkiharrastuksen-aloittaminen