Tiina Kuusiston koulutuksen jatkuivat. Otin mukaan Ronin ja valitsin aiheeksi kohteiden käytön. Roni sai valita kolmesta vaihtoehdosta mieluisamman ja valinta osui alustaan.

WP_20160130_16_02_34_Pro.jpg

WP_20160130_16_02_09_Pro.jpg

Aloitimme niin, että oli ihan kohteen vieressä ja alhaalla.

WP_20160130_16_02_27_Pro.jpg

Roni tarjoaa maahan menoa.

WP_20160130_16_27_55_Pro.jpg

Kouluttaja oli ilmeisen kiva!

Videolla olen itse seisomassa:

https://youtu.be/_rgf9l9NkTQ

Toinen video, kun kohde on kauempana. Olimme siis Tiina Kuusiston koulutuksessa. Oli puhetta, että Ronin kanssa täytyy olla tarkkana oman toiminnan kanssa. Reagoi kaikkeen tekemiseeni niin vahvasti, ettei kättä voi laittaa namitaskuun sekuntiakaan liian aikaisin. Käden taskuun laittaminen on sekundäärivahviste. Lisäksi kriteerin täytyy olla selkeä, paineistuu jos ei hahmota, mitä pitää tehdä. Minusta irtoaminen on iso juttu, eli siihen nähden mukavan näköistä menoa.

https://youtu.be/FEiD33FxnVw

 

Lisäksi Tiina neuvoi kehumaan naksun lisäksi sanallisesti ja tukemaan koiraa siten. Kun Roni on kohteella ja menen sinne itse, jo pelkkä minun paikalle meneminen on koiralle palkka. Toki sielläkin palkataan ruualla.

Seuraavan kerran aihe on kohteen kierto.

_______________________________________________________________________________________

Olin sunnuntaina kaikkien kanssa Loimaalla hallilla. Ehdin käymään viisi kertaa eli kerta hinnaksi tuli kolme euroa ja varasin aina 1,5 tuntia aikaa. Kaikki osaavat odottaa vuoroaan ja menevät automaattisesti häkkeihin.

Nova teki erilaisia seuraamisia. Kokeilimme erilaisia vauhteja ja pujotteluita ja spiraaleja. Alkaa sujua hiljalleen. Lisäksi tein kohdetyösketelyä ja Nova innostuikin hommasta kovasti. Kohdetyöskentely on toki ennestään tuttua, mutta en ole lähettänty Novaa hallille toiselle puolelle. Leikin lopuksi lelulla, joten Novalle jäi taatusti hyvä mieli treeneistä. Nova oli koko oman vuoronsa vapaana.

Marvin ja Roni tekivät ensin nose workia laatikoilla ja kummallakin sujui hyvin. Sen jälkeen kätkin magneettirasian hallille ja kumpikin löysi hajulähteen. Marvin etsii uutterammin, mutta Roni tarkentaa paremmin.

Roni teki lopuksi kohteelle menoa samalla tavalla kuin lauantaina, ja uskaltautui nyt irrottelemaan kunnolla.

Marvinin kanssa tein köyden nostoa ja ei pudottanut kertaakaan. Lisäksi leikille noudoilla ja piilottelin esinettä. Marvin tykkäsi ihan älyttömästi. Oli tosi kivassa vireessä.

 

 

Pikkumusta julkaisi kanakurssin mietteitä: http://pikkumustankotona.blogspot.fi/2016/02/temppuja-ja-kokonaisuuden-hallintaa.html