004.jpg

Meillä oli toiset omat kokeet 1.7. Saimme taas lainaksi lisäpainot ja jostain kumman syystä kumpikin upposi pohjaan. Ennen koetta lisäpainoja sukelleltiin puolisen tuntia ja kokeen jälkeen toinen mokoma. Ei löytynyt, mutta tehdään uusi sukellusurakka.

Sää oli tämän kesän osalta erinomainen, hiukkasen tuuli, mutta ero kesäkuun tuuliin oli aikamoinen. Tulostaso oli siten erinomainen: sove läpi, alokasluokasta kaksi 100 pisteen ykköstulosta ja 3. tulos, avosta 1 ykköstulos ja yksi kolmostulos, voittajasta yksi keskeytti ja yksi 99 pisteen ykköstulos.

Marvin sai vihdoin viimein kolmannen AVO1-tuloksen. Otti taas omasta veneen haussa kiinni ihan köyden päästä, ja oli sen verran linjalta pois, että ohitti kaksi metriä. Vienti sujui kuin unelma. Tiedän jo rannalle mennessä, viekö vai ei. Nyt tärisi ja koitti rannalle mennessä varastaa kaikkia esineitä. Vie, jos uskoo, että pallo on veneessä. Luovutti hyvin, tosin esineenä oli dummy, jota osaa käsitellä. Liivejä ei oikeasti osaa nostaa. Palasi sovinnolla rantaan, on tosiaan palkattu vaihtelevasti antamalla pallo veneestä sekä heittämällä pallo rannasta. Oppi paluun pari viikkoa sitten.

Oman vene meni täydellisesti, mutta siinä pystyy säätämään heittosuunnan itse eli omalla toiminnalla voi vaikuttaa tolppien väliin menoon.

Hukkuvassa ohitti taas kaislikkoon, varaa olisi ollut seitsemän metriä, mutta ohitti kolme.

Tulos: AVO1 1/2 95 pistettä ja siirto VOIttajaan.

11214370_901394643316307_102034157745620

Keskiviikkona aion kokeilla vesitestin juttuja. Testi on ihan helppo, mutta Marvin ei ole pitkään aikaan lähtenyt rannalta hakemaan venettä.

Olemme selvinneet pienellä porukalla koetoimitsijakurssista ja kaksista kokeista kunnialla. Parannettavaa on toki aina, mutta nyt voin vain olla ylpeä kaikista. Muutama kuitti pitää vielä lähettää, ja ylijäämäpokaalit palauttaa.

Nyt loppukauden voi mennä suht löysin rantein läpi ja syyskuussa mietitään ensi kautta. Kuulumme forssalaiseen koirakerhoon ja vepe on käytännössä kokonaan Loimaalla ja jopa eri kennelpiirissä. Valtaosa vepeilijöistä jopa asuu Varsinais-Suomen puolella ja osa rajalla. Ideana on siirtää toiminta virallisestikin Varsinais-Suomeen. Asia on periaatteessa vireillä, ja katsotaan miten edistyy. Kiirettä ei ole ja koitetaan tehdä vaihdos sopuisasti ja kaikkien parhaaksi.