Auto on omissa nimissä ja katsastettu. Asuntolainaa on jäljellä hiukan alle 40 000 euroa eli lainaa on nyt saman verran kuin talon ostohinta oli. Tosin laajennusosa on valmis, pesutilat uusittu, piha aidattu, ulkolaudoitus uusittu ja talossa on nyt takka ja ilmalämpöpumppu. Laajennusosan myötä piha myös salaojittiin. Nyt remonttiosuus on maksettu ja maksan alkuperäisen talon hintaa pois. Tosin koron määrä on enää 40 euroa/kuussa, joten laina lyhenee nopeasti ja vaikka korot nousisivat, pärjäämisessä ei ole ongelmaa.

Teemu oli pyöränhuoltotapahtumassa ja taitoradalla. Sai pyöräluvan eli voi ajaa nyt pyörällä kouluun. Lisäksi Teemu on ehdolla hymypojaksi.

Ilmoittauduin Golden Ringin leirille ja Nuuskuleirille. Kummassakin lajivalintana on vesipelastus ja mejä. Lisäksi saatan tutustua hakuun.

Kirjan taitosta puolet on kunnossa, ja loppua odotellaan. Sitten vain odottelemaan valmista kirjaa ja tekemään opettajanopasta.

taitto-normal.jpg

 

 

Olin lauantaina Salossa mejäkoulutuksessa, vetäjänä Mikko Ahti ja Taina Ketola. Koulutus oli todella antoisa ja hyvä. Tosin pidimme vain teoriaosuuden, mutta maastot jouduttiin siirtämään lumitilanteen vuoksi. Kävimme läpi kokeen kulkua eli jäljen suunnistamista ja verettämistä, suunnistamista ja koiran jälkikoulutusta. Paljon jäi mietintämyssyyn ja kun luen vielä kotona ajatuksella materiaaleja, lisääkin muistijälkiä tarttuu. Taina tulee pitämään maasto-osuuden Forssaan. Lumet sulavat koko ajan, mutta metsässä on vielä liikaa lunta ja autoakaan ei pysty jättämään metsätielle.