Keskiviikkona tein vepetreeneissä köyden vientiä, joka sujuikin hyvin. Matkakin taisi olla 40 metriä. Vähän mälvää, mutta sille voi nyt mitään. Korjailen talvella.

Lisäksi haki ajelehtivaa venettä. Olimme ihan uudessa kohdassa hiekkakuoppaan. Olin tyytyväinen, ettei mennyt kaisloihin ja toi veneen ihan rantaan, vaikka kahluumatka oli metrin pari.

Lähdin jo perjantaina Paraisille. Teemu meni Pepen synttäreille ja itse ajoin Paraisille Aurinkoranta-nimiselle leirintäalueelle. Kiva paikka ja ihan ok mökki. Olin koko viikonlopun kamalassa flunssassa niin kuin aina tässä vaiheessa vuotta.

Lauantai kului töissä, eli tein nyt koetoimitsijakurssin harjoittelun. Toimin soutajana, eli tein sellaista hommaa, missä en ole ollut koskaan ennen. Toki siis soudan venetuomarina, mutta nyt sousin toista venettä. Näin tapahtumat eri näkökulmasta. Illalla oli venetsilaiset ja pimeässä saaristossa oli kiva katsella ilotulituksia. Ilotulitukset olivat sopivat hillittyjä.

Sunnuntaina Marvin kisasi ja sai toistamiseen VOI 3. tuloksen. Toimi aivan mahtavasti voittajan veneissä ja ihmiset tulivat kehumaan tauolla. Hienoa! Uhri meni odotetusti ja nyt runttasin remmin taskuun, Maskussa pidin sitä kädessä ja vastaanottovaiheessa siirtelin kädestä toiseen. Lähti viemään köyttä ja vei perille asti, mutta pudotti. Pudotti myös rannansuuntaisessa viennissä. Osaa kaikki liikkeet, ja koko talvi treenaataan sitä, että pitää kunnes toisin sanotaan. Ronilla on ensi viikolla Kuuston Tiinan toko, ja otan aiheeksi noudon eri vaiheet.

Marvin käyttäytyi kaikissa tilanteissa hyvin, samoin villat. Novalla oli paljon ystäviä niin leirintäalueella kuin kokeissakin.

Kauden tavoite siis saavutettu: siirto voi-luokkaan ja tulos VOI-luokasta. Lisäksi koetoimitsija- ja koulutusohjaajakurssi on koeselostusta vaille valmis. Olen tyytyväinen :)