DSCF0694-normal.jpg

Luin tuttuun tapaan valmistuvien nimiä omien oppilaitteni osalta.

DSCF0700-normal.jpg

Lempiryhmäni oli ehdottomasti AA11. Kuvassa ryhmän opiskelija saa päättötodistuksen.

DSCF0734-normal.jpg

Komeita poikia puvuissaan ja kauniita ladyja mekoissaan. Kuvat on ottanut Ilkka Leino. Kiitos kuvista ja mukavia eläkepäiviä :)

Kirkkonummen vepekokeeseen ei mahtunut, oli täyttynyt omista jäsenistä. Nyt tähtään Paraisille, eli postitan ilmoittautumiskuoren huomenna.

Ilmoittauduin Wirenin kanakurssille. Aika tunku kursseille on, sillä lokakuun kurssille oli yksi paikka vapaana.

http://www.trainerschoice.fi/suomi/naksu_1.php

Videoita aikaisemmilta kursseilta:

http://www.youtube.com/watch?v=TyONSkBxWy4

http://www.youtube.com/watch?v=1dldFKHQxGs


Maanantaina pidin blogikoulutuksen ja Seija Rask kertoi kolmituntisen tietopaketin tulevista muutoksista. Alan jo hiukan hahmottaa tulevaa, mutta monta täh?  asiaa onvielä edessä.

Illalla oli vepe seitsemän koiran voimin, ja Marvin pelasti hukkuvan ja jankkasi vientiä.  Vie ongelmitta, mutta saattaa pudottaa. Tosin päivä oli tosi kiireinen ja elin minuuttiaikataululla, joten sekin saattoi vaikuttaa pudottamiseen. Jos käyn itse kierroksilla, koirakin käy.

Tiistaina ja keskiviikkona oli ensiapukurssilla, ja tiistai ilta kului Susikkaalla mejäjälkeä tehden. Kiitos Elisalle hyvästä ja selkeästä avusta. En siis ole itse menossa kokeisiin, vaan opettelen jäljen tekemistä. Torstai ja perjantai kuluivat uimakoulussa eskareita vahtiessa. Teemu sai medenneitomerkin. Kollega kertoi, että vaihtaa työpaikkaa. Inhottavaa menettää mukava työkaveri, mutta onnea uudesta työpaikasta ja virasta :-)