Olin viikonloppuna tuomaroimassa Vuohensaaressa. Lauantaille osui jopa aurinkoinen päivä. Kokeissa oli varsin letkeä ilmapiiri, sillä lavalla soitettiin elävää musiikkia. Sunnuntaina tuuli enemmän ja keli oli rankempi. Hyvin järjestelyt kokeet taas kerran!

Lauantaina Pia ja Urmas saivat alo 3. tuloksen ja Urmas sai upeat aplodit. Minnan Uuno sai toisen VOI 1. tuloksen ja 100 pistettä. Uuno on yhtä ykköstä vaille valio, ja viimeinen ykkönen pitää saada joltain muulta ylituomarilta.

11825602_964027416953216_365933095946694

Kuva on sunnuntailta, tuulinen päivä selittää karseaa ulkonäköäni.... Kuvassa palkitaan kokeen paras koira, joka oli karkekakarvainen saksanseisoja. Kuva: Elisa Pekki

Teemu viihtyi leirintäalueelle, eli pelasi minigolfia, leikki leikkikentällä ja käveli luontopolun läpi. Ruokakin oli hyvää, muisti jopa kaksi vuotta sitten tuolla syövänsä kalakeiton.

001.jpg

Teemun löytö ja kuva

005.jpg

Juotu jo...

002.jpg

Teemu koittaa keksiä, mikä tämä on. Itse tiedän jo....

Ilmoitin Marvinin VOI-luokan kokeeseen ja tarjouduin samalla työskentelemään toisena päivänä.

Loimaan kennelkerhosta tuli juuri tiedote elo-syyskuussa alkavista kursseista. Rallytoko kiinnostaisi, mutta pidän pintani, enkä aloita yhtään kurssia vepekaudella.

Pidän Pinjan kanssa rallytokon alkeiskurssin syys-lokakuussa palveluskoirien kentällä ja hallissa. Laitoin juuri ilmon menemään palveluskoirien johtokunnalle. Samaten tarjouksen rallytokon koulutuspäivästä. Näiden järjestämisestä on puhuttu jo keväällä. Hallikausi alkaa siis lokakuussa.