Marvin oli maanantaina Jokioisilla rokotuksilla ja törmäsimme samalla reissulla Anneen, jolle tulee samaan rakennusryppääseen koirantarvikekauppa. Marvin innostui Annesta, ja oli selvästi menossa koulutuksiin. Käyttäytyi kuitenkin eläinlääkärissä hyvin, ja sai ensimmäisen rokotuksen. Silmäluomessa oli naarmu viikonlopun jäljiltä, ja sai siihen silmätippa/voideresetin siltä varalta, että naarmu tulehtuu. Todennäköisesti kuitenkin paranee itsekseen, joten haen lääkkeen vasta jos naarmu ei parane itsestään. Eläinlääkäri kehui lihaksia, vahvaa pumppua ja löysi kivekset. Marvin painaa 9 kiloa.
 
Kiertelimme hieman Jokioisten keskustaa ja Marvin suhtautui kaikkeen asiallisesti. Viikonloppuna olimme rautatieasemalle ja sen takana olevassa metsässä katsomassa Teemun ja muiden hoitolasten majaa. Pihasta tuli irti oleva mäyräkoira, eikä Marvin edes huomannut moista räksyttää, kun piti keksittyä kantamiseen.
 
Minulla on luupiikki jalassa, ja saan tulehdukseen kortisonipiikin ja joudun lepäilemään. Menemme kuitenkin Punkalaitumelle katselemaan ja istun tarpeen mukaan.
 
Piskipalvelun Lastentarha alkaa ensi viikolla. Tai olisi alkanut jo tällä viikolla, mutta tiistaina oli Teemun hoitopaikan kevätjuhla.
 
Rak09 kävi pystyttämässä aitaa tiistaina. Kymmenen metriä on vielä pystyttämässä ja alalaudat laittamatta. Hieno aita kuitenkin tulossa! Odotamme kuusen kaatoa ja ensi tiistaina aita on valmis.