Viikko alkoi ikävissä merkeissä, sillä Teemu sai sitkeän flunssan laivalta. Ääni on kokonaan poissa, eikä saa puhuttua ollenkaan. Yskii koko ajan, ja yöunet jäivät itseltäkin väliin. Maanantai meni siis enemmän ja vähemmän sumussa ja väsyneenä.

Tiistain tilanne meni vielä pahemmaksi, Teemulla on varmaan B-influenssa. Ei ole koskaan ollut yhtä sairas kuin nyt. Koitan jaksaa itse hoitaa työt, mutta siihen se tällä hetkellä jääkin. Mitään muuta en pysty nyt tekemään.

WP_20160418_20_02_12_Pro.jpg

WP_20160419_20_54_36_Pro.jpg

Tilanne ei ole helpottanut keskiviikkonakaan. Lääkäriin, jos hengitys ei kulje, mutta hengitys onneksi toimii. Teemu sanoi, ettei ole koskaan eläessään ollut yhtä sairas. Kurja  influenssa!

Hoidan työt sillä tasolla kuin pystyn, mutta en mene torstaina siirtämään aksaesteitä. Väsyneenä minusta olisi vain haittaa ja en halua jättää lasta yksin kuin pakon edestä. Tosin Teemu on vähän vähemmän kipeä kuin aikaisemmin. Mittasimme lämmöksi 35,5. Virussairauksiin kuuluu alilämpöisyys, tosin lääketiede on tunnusta alilämpöä muissa kuin hypotermiätapauksissa. Lämmitimme Teemua peitoilla ja villasukilla, ja lämpö nousi 36,5. Olo parani samalla. Liikunta nostaisi  ruumiinlämpöä, eli lasku johtuu liikkumattomuudesta. Teemun luokalta on poissa enemmän kuin puolet opiskelijoista. Keskiviikon ja torstain välinen yö oli kuitenkin vaikea, eli nukkuminen jäi itseltäkin pariin tuntiin.

 

Teemu olo parani viikonloppuun mennessä, mutta oma jaksaminen oli nollissa. Novan toko ja Ronin aksa jäivät siis väliin, samoin palveluskokrien hallin tyhjennystalkoot. 

Hyvinä uutisina on, että saan veroja takaisin yli 800. Palkka on laskenut tuntien vähentymisen myötä, ja olen pitänyt  veroprosentin samana. Täytyy varmaan laskea jossain vaiheessa, mutta joulukuussa nautin palautuksesta.

Opettaja-lehdessä oli osuva kirjoitus Salpauksen äidinkielen opettajalta: http://www.opettaja.fi/cs/opettaja/jutut&juttuID=1408913979019

Tunnen itsekin vielä joskus flow:n vaikutuksen, mutta mietin päivittäin, mitä teen isona.

Unimaailmassa tulee alitajuntaan ja viestin saamiseen liittyviä symboleja. Metsä, lintu, kani, puhelin. Linnut liittyvät myös tulevaisuuden suunnitelmiin. Kaikkiin viestisymboleihin on liittynyt auto ja tie. 

Miklaus-porukalla olisi taas perinteinen Helatorstain tapaaminen. Tänä vuonna juhlistetaan erilaisia voittoja ja Anne uutta elämää. Itse en pääse, sillä olen sopinut ajankohtaan jo muuta.

_______________________________________________________________________________________

Olin viikon 17 itse flunssainen ja väsynyt. Koirien kanssa en tehnyt mitään ja kaikki muukin tekeminen oli nollissa. Perjantai kuluu hanketöissä eli olen tutustumassa oppisopimustoimistoon ja Lahma-Transsiin.

Tiistaina oli oman porukan suunnittelupalaveri.

 

Vepesäännöt menevät Kennelliiton vastuustoon 29.5.