Vappurieha innostaa villoja. Vappupäivä oli kylmä ja kolea, ja meidän piti mennä silloin Mynämäkeen, mutta Teemu halusi siirtää kyläilyä, sillä Novalla ja Kaspianilla oli eläinlääkäri perjantaina. Tarvitsivat Teemun tukea.

Kuva%20215-normal.jpg

Kuva%20216-normal.jpg

Olin perjantaina Annella yksityiskoulutuksessa ja teimme luovuttamisia. Marvinia yritetään saada vierottumaan palkasta. Teimme seuraamista ilman palkka tai siis niin, että en missään nimessä houkuttele vaan saa palkan kun on kontaktissa ja seuraa. Idea on kuitenkin se, että en saa missään nimessä sortua houkutteluun. Marvin olikin suht rauhallinen ja rento loppuajasta.

Sain kotitehtäväksi tehdä ainakin kolme samanlaista treeniä. Anne oli katsonut vientivideon, ja kehui ohjattavuutta. Yes!

Nova sai kaikki rokotteet, ovat nyt merkattu oikeaoppisesti eli voimassaolopäivä on näkyvissä. Aloitellaan laihdutuskuuri. Novalla oli alkava hiivatulehdus toisessa korvassa. Nypin karvat pois korvasta ja saa lääkettä kolme viikkoa. Lisäksi kanit tappelivat ja Kaspianilla oli iso patti olkavarressa. Patti tyhjennettiin ja sa viiden päivän antibioottikuurin. Onneksi siis piikitetään eikä tarvitse antaa kanilla suuhun tablettia. Eläinlääkäri kehui kanin kilttiyttä ja käsiteltävyyttä.

Olimme koko illan Mynämäellä, joten koirat saivat iltapuhteeksi luut.

Kuva%20222-normal.jpg

Kuva%20226-normal.jpg

Allas tuunattuna

Kuva%20227-normal.jpg

Kuva%20237-normal.jpg

Punto

Kuva%20241-normal.jpg

Vähän järeämpi ilmapallo

Kuva%20242-normal.jpg

Vapputanssi?

Kuva%20285-normal.jpg

Kuva%20287-normal.jpg

Kuva%20289-normal.jpg

Kuva%20290-normal.jpg

Kuva%20294-normal.jpg

Kuva%20299-normal.jpg

Kuva%20304-normal.jpg

Olin palveluskoirien hakuleirillä. Kiitos hyvistä järjestelyistä, erinomaisesta kouluttajasta ja treeniseurasta. Marvin teki ensimmäisellä ja toisella kierroksella sen, mitä jo osasi ja uutena asiana ylimenoja. Sunnuntaina uutena asiana oli tyhjä, ja asia hämmensikin kovasti. Paljon treeniä, uutta asiaa ja neuvoja, mutta oikeaoppisesti ollaan edetty tähänkin asti. Jatketaan ensi viikonloppuna ja sitten panostetaan tottispuoleen.

Puuro oli taivaallista :)