Olimme Piskipalvelun tunneilla Elonkierrossa. Olin itse Marvinin kanssa ja Laura Novan kanssa. Kohtasimme lampaita, hevosia, sikoja, vuohia ja ihailimme kyyttöjä kaukaa. Käynti tuli selvästi tarpeeseen, sillä Marvin nosti kierroksia ihan eri tavalla kuin kentällä. Oli tosin täysin välinpitämätön muiden koirien suhteen ja ruohikolla kaikki sujuikin hyvin. Otimme siis ruohikolla paikalla oloja. Novalla paikkamakuu meni superhyvin.

Sen sijaan siat olivat niin ihania ja hauskoja, että koirilta meni pasmat sekaisin kokonaan. Otimme luoksetuloja sika-aidan vieressä ja kumpikin onnistui. Marvin oli Marviniksi yllätävän hyvin hallinnassa, olisi voinut sählätä enemmänkin.

Perjantaina olimme Palveluskoirien tokokurssilla. Vuorossa oli kosketusalusta, kaukokäskyt ja paikalla olo. Olin Novan kanssa ja Nova osaa kyllä alustan kotona, mutta nyt ei sujunut. Kaukokäskyt menivät hyvin, ja opettelimme istumasta seisomaan nousemista. Opin itse idean ja Novakin alkoi tajuta. Nova on tosi hyvin paikallaan ja kesti ryhmäpaikallaolon. Kävin palkkaamassa pari kertaa. Nova oli tosi rauhallinen kentällä, väsyi tajuttomasti.

Otin istumasta seisomaan nousemista kotona Marvinin kanssa, äkkäsi idean heti.

Lauantaina osallistuimme Paraisilla vesipelastuskisoihin lähinnä auringonotto ja eväsretkimeiningillä. Tulos AVO3 75. pistettä. Talven aikana ja heti jäiden sulattua laitetaan vienti kuntoon ja ensi kesänä osallistutaan kokeisin tuloshakuisemmin, mutta toivottasti yhtä rennolla fiiliksellä.

Paraisten koepaikka on hyvä, sää oli mitä mainioin ja Auran Nuuskut hallitsevat järjestelypuolen: kiitos koepaikasta!

Urmas-nöffi kisasi junioriluokassa kahtena päivänä ja kumpanakin päivänä ykköstuloksen. Hienoa!!