Olin sunnuntaia Tammelassa Marvinin kanssa ja mökillä ollessa Marvin odotti autossa. Haukkui sen verran. Menimme yhteislenkille, jossa Marvinin kanssa otettiin paikalla oloa kun toinen tekee töitä ja paikalla oloa löysällä remmillä + hetken vapaana. Toinen kerta onnistuikin hyvin, nosti vain toista tassuaan. Kokeilen pihalla niin, että Marvin on paikoillaan ja Väinö saa tehdä jotain. Lisäksi treenaan tarpeeksi rentoa asentoa Väinön kanssa.

Tänään oli kolmas kerta eskaria ja Marvin ei seonnut lähdöstä vaan tarjosi istumista ja pysyi paikoillaan, kunnes menin laittamaan remmin. Odotti hiljaa ja rauhassa autossa, vaikka jouduimme olemaan suht kauan parkkipaikkaa jonottamassa. Pentukurssilaisia oli paljon! Eskarissa olimme taas samalla koiraporukalla.

Otimme liikkumista ja käännöksiä. Eniten pidin Marvinin istumassa rauhassa paikoillaan ja yritin koko ajan muistaa Merjan neuvot hartioista, rennoista jalkojen asennoista ja miten remmi oli ylinäytellysti löysällä. Marvin olikin rauhallinen, vaikka muut liikkuivat ja touhusivat. Anne kehui miten osasin rauhoittaa Marvinin! Ihanaa, että kova koulu on mennyt edes perille.