Olimme tiistaina Tuijan koirakoulussa yksityistunnilla. Korokkeella olosta kirjoitinkin artikkelin, mutta sen lisäksi teimme muutakin. Itse asiassa Marvin tohotti itsensä väsyksiin heti alkuunsa. Tavoitteena oli treenata vientiä, mutta Marvin pudotteli esinettä koko ajan. Esineiden vaihtamisen ja leikkimisen jälkeen Marvin alkoi kantaa esinettä. Tavoitteena onkin nyt harjoitella pitämistä päivittäin. Eteen menoa on tehty jo aikaisemmin, joten se sentään sujuu. Luovutuksetkin sujuvat.

Koroketreeniä kotosalla. Tosin koroke täytyy jatkossa saada korkeammaksi.

 

Hallilla oli aikaisemmin ollut rally-tokoa, joten liikekortit olivat paikoillaan. Tuija näyttikin Marvinin kanssa, miten rataa tehdään. Marvin meni tosi  hyvin ja täyskäännökset sujuivat kuin unelma.
Lisäksi kokeilimme muutamaa malttitreeniä.
Järkyttävää, miten nopeasti koira väsyi ja miten kuitti olin itse! Ilmeisesti ryhmäkoulutuksissa lepotaukoja tulee paljon. Mutta osaan nyt opastaa lutralaisia kantamisen ja pitämisen opettamiseen.
Olemme loman aikana lenkkeilleet, touhuneet pihalla ja jotain pieniä koulutusjuttujakin on tehty kotosalla.
Olen ihastunut Millennium-triologiaan, ja sain luettua nyt koko sarjan. Aloitin oudosti eli kolmososasta. Jäin heti koukuun Pilvilinna joka romahti -kirjaan. Upea kirja! Miehet jotka vihaavat naisia ei tuottanut pettymystä; itse asiassa pidin siitä eniten. Tyttö joka leikki tulella oli vain alkuosa pilvilinnalle, ja kun tiesin jo, miten kaikki tulee loppumaan, kirja oli suht tylsä. Seuraavaksi katson koko sarjan elokuvat.

Lisäksi Nörtti New game ilmestyi. Ihan kivaa luettevaa.

Paino on pudonnut kaksi kiloa, eli hitaasti mennään.