Kausi-influenssa taisi rantautua. Olen ihan älyttömän kipeä: väsyttää, päätä särkee ja nenä vuotaa. Mutta olen toki päivät töissä, mites muuten. Saimme tiistaina tv-tuolit ja ilta onkin kulunut löhöillen ja Doctor Whota katsellen.

Marvin on nyt kokonaan minun nimissäni. Kun ostin Marvinin, Teemulle oli tärkeää saada pentu "omakseen". Niinpä Marvin laitettiin kummankin nimiin. Unohdin koko asian, mutta kiertopalkinnoissa vaaditaan, että kaikkien omistajien on oltava palkittavan koiran omistaja. Jee... olen jo jäsenenä liian monessa koirakerhossa, konkurssi tulee nytkin ja sitten Teemu pitäisi vielä maksaa jäseneksi. Asia ei ole Teemulle mitenkään tärkeä, ei edes pidä koko koirasta. Niinpä teimme virallisen omistajansiirron minulle. Koitan vielä saada Novan omille nimilleni. Nyt en pysty hallinnoimaan mitään tietoja Koiranetin kautta.

Sain mielenkiintoisen linkin: https://www.facebook.com/drpeterdobias/photos/a.355777702729.149123.189604612729/10151142050697730/?type=1 Kirjoittelen aiheesta myöhemmin lisää, mutta Marvinilla oli viime kesänä kipeänä juuri tuo kohta, joka kipeytyy liiasta hyppimisestä.

Olimme sunnuntaina taas rallytokoilemassa Kuuman maneesissa. Laji on kiva ja porukka ihan huippu. Sain sorkkia, ja niitä oli niin paljon, että koirille riittää naposteltavaa, vaikka säästänkin osan mejäilyyn. Keskiviikkona Roni pääsi ensimmäistä kertaa alkeistokoon. Halli on ihan ok, palveluskoirien on toki hienompi, mutta Loimaankin halli on toimiva. Teimme kontaktitreeniä eli vahvistimme katsekontaktia, Roni on luonnostaan kontaktinhakuinen. Lisäksi sääsimme perusasentoa kuntoon. Ehdin ottaa istumassa paikalla oloa ja pikku pätkiä seuraamisia. Anniina oli kannustava ja tarkka kouluttaja, puuttui oikealla kädellä palkkaamiseen. Olin maininnut ongelmastani ennakkoon. Muutama tuttukin oli ryhmässä.

rally.jpg

Lauran allergiakohtaukset lisääntyvät koko ajan, ja Lauralla on osittainen liikuntakielto adrenaliinipiikkien jälkeen. Agility on siis hiukkasen tauolla, kävin itse muutaman kerran Ronin kanssa agissa, mutta otan vain yksittäisiä esteitä, enkä ala säheltämään ohjauksien kanssa. Nova on kuitenkin ilmoitettu Palveluskoirien agi-epiksiin. Palveluskoirat etsivät apukäsiä 15.3. päivään. Tarjouduin avuksi.

kisat.jpg

 

Lisäksi sain vihdoin viimein aikaiseksi sopia Novalle ystäväkoirakeikkoja. Nova nauttii varmasti työstään.

64293_1506379546297632_61869994136963960

Laatuarvioinnit tulivat, ja saimme paljon postiivista palautetta. Kehittämiskohteet olivat oikeita. Tiedotus ja sähköisen ympäristön hajakäyttö olivat yksi kehityskohde. Mutta olen oikeasti onnellinen, että atto-integraatio ja some-asiat pääsivät esille positiivisessa mielessä. Ja olen toki välkkyilytkin. Voin siis olla tyytyväinen omaan työpanokseeni. Tiistaina onkin edessä itsearviointi, teen taas parhaani sen eteen, ja katsotaan, mihin pystyn. Laatutyön tuntui alkujaan hankalalta, mutta rehellisesti sanoen tykkään ihan hirveästi kehitellä eri systeemejä.

 

 

laatu.jpg