Olimme tänään tekemässä Mustialassa oikeita vesipelastustyöliikkeitä. Ei toki helikoptereilla, vaan ihan vepevarustuksella. Marvin tykkäsi ihan älyttömästi! Liikkeet eivät sinällään ole vaikeita, ohjaajan täyyy vaan miettiä asiat hivenen eri tavalla. Koitetaan vielä omatoimisesti treenailla tänä kesänä.

Idea on siis se, että koira ja ohjaaja uivat yhdessä ja koira "seuraa" vedessä. Eteenmeno on kunnossa ja toimii yhteisuinnissakin. Maalla seuraa ja käännökset toimivat, vedessä oma käännös on niin loiva, että pitäisi käskeä koiraa muuttamaan uimasuuntaan.

Lisäksi aletaan treenata sitä, että ui ihan uhrin luokse (uhrillla helpompi tarttua valjaista/koirasta kiinni). Tätä teen ihan antamalla namipalkan.
Hassu juttu sinällään, että Marvinilla on ongelmia palauttaa esineet käteen asti. Olemme opetelleet asiaa kotona aamukahvin lomassa. Nyt kun tulimme kotiin, kantaa koko ajan esineitä käteen asti. Asiaa ei siis edes treenattu tuolla.

Toimi tosi innokkaasti koko ajan, pysyi hiljaa, vaikka näki muiden suorituksia, malttaa odottaa lähetyskäskyjä ja on nyt tosi väsynyt.