Alkukesä on ollut yhtä kiitämistä paikasta toiseen, joten rauhoitimme juhannuksen kotona oloon. Olemme pesseet matot, olleet rannalla, auto on pesty, Lutran treenivehkeet kuivatettu ja käyty läpi, pelailleet Star Warsia Wiillä ja ulos on voinut rakentaa vaikkapa junaradan.

Viime kesänä tehty suihkuallas.

Uusi Skoda.

Lutran varusteet. Kärryn veto sujuu hyvin, peruuttaen kääntyminen sujuu joskus tuurilla....

Toinen luumupuista.

Kuivaharjoittelua?

Leikit ovat siirtyneet ulos ja jostain syystä aidan ulkopuolelle.

 

Olimme uittamassa Marvinia Valijärven koirarannalla ja Mäkilammin koirarannalla. Lisäksi olimme pitämässä kohteen kierto ja korokekoulutuksen. Omat koirat olivat mukana ja korokkeella paikalla olo sujuu ja luoksetuloa onnistui. Marvin meni tolpistakin läpi vaikka kiinni pitäjällä oli koira mukana. Väinö oli innoissaan ja teki kohteen kiertoja ja asennon vaihtoja.

Otin perjantaina luoksetulon niin, että Marvin jäi jo paikoilleen odottamaan. Ensimmäinen onnistunut suoritus! Olin märkäpuvussa uimassa ja Teemu antoi vedessä dummyn ja Marvin toi dummyn minulle. Hyvä alku sekin!

Lauantaina oli pilvistä, joten märkäpukutreeni ei huvittanut. Heitin Marvinille keppiä kaislikkoon ja meni veteen kaislikosta huolimatta ja ui kaislojen läpi ja löysi aina kepit.

Siili tuli aterialle!