Sain ja maksoinkin laskun sähkötarvikkeista, joten nyt kaikki tähän astiset remonttilaskut on maksettu. Rahaa jäi säästötilille miltei 3 000 euroa ja asuntolainaakin on maksettu heinäkuulle saakka. Seuraavaksi pitää laittaa wc:n katto kuntoon sekä loput listat paikoilleen. Sitten remontti onkin valmis: tosin laajennusosa itsessään on aikamoita luksusta lisätilan ja uuden wc:n myötä. Jossain vaiheessa pitää laittaa vanhan tilan sisäkatto kuntoon ja sitten rikkoa vaatetila, ja tehdä sinne makusoppi. Joskus myöhemmin voi sitten tehdä yläkerran asuttavaksi.

Madotin eläimet Axilurilla lähinnä siksi, että paketti osui käteen. Periaatteessa häätö on liian aikaista, mutta kevättä on sen verran ilmassa, että menköön keväthuumassa. Väinöltä poistetaan munat ensi viikon maanantaina. Ikää on jo tarpeeksi ja terävä koira ei missään nimessä sovellu jalostukseen/pennutukseen. Kysyntää pikkukoirien tehtailuun tosin riittää...

Unelmissa on myös saada vepeilyyn sopiva koira tämän vuoden puolella. Väinön suhteen odottelemme agilityn alkamista ja keskityn lenkkeilyyn.