Pakko kyllä sanoa, että lähihoitajat ovat ihania opettavia ja Kehräämöllä on kiva olla. En edes muistanut, että äidinkielen opettaminen voi olla näin kivaa!!

Opetustunnit ovat nyt maksimissa ja Lo16:n HOPS-keskustelut menossa. Tarkistettavia töitä tulee koko ajan lisää ja tunteja pitää suunnitella. Tein illalla kotona töitä kahdeksaan saakka, jotta pääsin jollain lailla järkevään tilanteeseen. Sain tehtyä Kuopioon matkalaskun. Muuten maanantai-ilta meni lepäilessä, koiriakaan ei kiinnostanut lähteä kotoa. Kolmen päivän Kuopion reissu taisi väsyttää aika lailla. Paljon uusia paikkoja, muita koiria, ihmisiä, tekemistä ja ihmettelyä.

Tiistaina sain työt tehtyä seitsemään mennessä ja sain tunnit suunniteltua perjantaille saakka. Pakko ahkeroida torstaina maanantain tunnit kuntoon, niin voin nauttia viikonlopusta ilman töiden miettimistä.

Keskiviikkona kiidin töistä vepetreeneihin. Treeneissä ja matkalla satoi kuuromaisesti. Marvin teki voittajan veneet ja köydenviennin. Kumpikin sujui kuin tanssi vain. Toisella kierrokselle haki pelastusrengasta ja kiersi hukkuvaa. Kiersi siis ilman, että köysi oli suussa. Uskon, että valioitui ensi kesänä, jos suinkin pääsen kokeisiin. Tuomarointipyyntöjä tulee nyt jatkuvalla syötöllä. Valitettavasti järkevä määrä on nyt täynnä.

Torstaina olisi ollut aksaa, mutta alkeiskurssin viimeinen kerta siirtyi viikolla. Teki ihan hyvää rauhoittua yhdeksi illaksi.

Palveluskoirilta tuli jäsentiedote, ja uusi halli sijaitsee Viksbergissä. Mattoja sun muuta muutetaan elokuun lopussa ja syyskuun ekana viikonloppuna. Auttamaan en pääse, sillä olen joko tuomaroimassa tai sitten Miiran luennolla. Onneksi pystyin osallistumaan Hakkapelittaan.

Elokuva-aiheinen verkkokurssi: http://kaikkikuvaa.fi/edu/  Aloitin verkkokurssin ja ainakin alku vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Leevin unelma edistyy: http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016081822165167_uu.shtml

Ilmoitin Teemun partioon ja tarkoitus on saada paikka pianotunneille.