Tuomarointisuman ja Tallinnan reissun jälkeen teki hyvää rentoutua neljä päivää. Meillä ei ollut mitään aikataulullista tekemistä. Lauantaina nukuimme pitkään, käytin koirat kuumalla Kuuman lenkillä. Päivä oli miltei helteinen. Tavaroiden purkamisen jälkeen ei paljoa muuta tehty, lähinnä nautin Tallinnan juomatulijaisista. Tosin tein Tammelan ja Salon tuomaroinneista matkalaskut, joten kaikki on nyt ajantasalla. Lisäksi LindaLinelle piti tehdä selvitys rahojen palauttamisesta. Lisäksi tilasin Masseteristä kaksipistevaljaat ja kahvan. Sunnuntaina oli ukkoskuuroja, joten ulkoilu jäi minimiin.

Johannan Roihu valioitui Pieksämäellä. Hirmuisesti onnea!!

Sain myös kuulla, että yksi työkaveri sai vakituisen paikan Jokioisilta. Ihan huippu hienoa!!! Menen ilman muuta moikkaamaan kirjastolle.

Maanantaina olimme IdeaParkissa. Teemu oli FunParkissa ja viihtyi myös keskustorilla rakentamassa Legoja.

WP_20160711_14_06_24_Pro.jpg

WP_20160711_14_06_35_Pro.jpg

WP_20160711_14_07_18_Pro.jpg

Ostin paljon vaatteita syksyksi, jotain kesäistäkin osui mukaan.

WP_20160711_16_52_09_Pro.jpg

Tiistai oli kotipäivä, ja metsälenkki kesti poikkeuksellisen kauan, sillä keräsin jättimäärän mustikoita. Nam!

Kisu ottaa rennosti.

001.jpg

Keskiviikkona Marvin oli viidennen kerran vepetreeneissä. Marvin vei pitkää köyttä. On tosi herkkä käsille, eli jos laitetaan liian aikaisin laidalle, pudottaa. Mutta jos aletaan laskea vasta kun on ojentamassa köyttä, ongelmaa ei tule. Mutta täytyy vahvistaa kestoa yhä. Treenailin köyden luovutusta kotona, tavoitteena siis, että Marvin kestää sen, että makupala on valmiiksi esillä. Edistyttiin hiukkasen, mutta pudotti helposti, kun makupala tuli esille.

Lisäksi teki voittajan veneet, osaa liikkeen ja jopa pysäyttää liikkuvan venee. Jää rantaan eikä koita lähteä rannasta pois.

Tein tällaisen treenitaulukon aiheesta:

k%C3%B6ysi_Sivu_1.jpg

 

001%20%282%29.jpg

Malttia on kertynyt paljon lisää.

003.jpg

005.jpg

Teemu suostui avustajaksi, ja monen välivaiheen jälkeen köyden pitäminen sujui, vaikka kumpikin käsi oli valmiiksi edessä ja auki ja toisessa vielä makupala valmiina.

007.jpg

Ostimme IdeParkissa ison lasten kahluualtaan.

008.jpg

004.jpg

Teemu otti hienon kuvan auringosta. 

Koiramme-lehdessä oli juttu vesipelastuksesta.

009.jpg

011.jpg

012.jpg

Torstaina alkoi agilityn alkeiskurssi. Ilmoitin Ronin Palveluskoirien aksakurssille, vetäjänä siis Susanna. Katselin Susannan kouluttamista talvella, kun tulin rallytokoon ja aksaryhmä lopetteli treenejä. Pitää tosi kivoja treenejä! Ronilla on toki hiukan pohjaa lajiin, mutta olen itse ehtinyt unohtaa ohjauskuviot kokonaan. Osallistujia oli tullut enemmän kuin kuusi, joten Susanna otti kaksi alokasryhmää.

Saimme muun lukemisen lisäksi tällaisen videon katseltavaksi:

Agilityn ohjaustekniikat:

https://www.youtube.com/watch?v=_YYTj3ISTXU

On niitä paljon ja kaikilla vielä omat nimensä.

Noloa tunnustaa, mutta minua puri aksa-kärpänen. Oli tosi kivaa ja mukavaa! Teimme hyppyä, hyppysarjaa, putkea ja pujottelua. Ronilla oli aina palkka edessä, jottei katso minun käsiäni. Roni oli innoissaan ja toimi hyvin. Annoin tarjota pujottelua ja oikeastaan kaikkea muutakin itse. Kiitos Susanna! Ja toki saimme Loimaalta hyvät perustiedot alkuopetukseen.

Loimaan Kennelkerho treenaa aksaa uudella ulkokentällä, ja pitävät Bermundan kolmio treenejä. Periaate selviää tästä jutusta: https://asiakas.kotisivukone.com/files/canis.kotisivukone.com/arkisto/ee_bermudan_kolmio.pdf  Olisi tosi kiva treeni, mutta en ota kesäksi enää mitään uutta.

Kivisen Maija on koonnut hienon tapahtuman Elonkiertoon: https://www.luke.fi/uutiset/elonkierron-teemaillassa-koirat-kadonneiden-jaljilla-tunnistustehtavissa/

Hienoa Maija!!  Olisi ollut kiva mennä tapahtumaan, mutta en viitsinyt olla poissa aksan ensimmäiseltä kerralta.

Perjantaina keskityin mustikoiden poimimiseen ja toki perjantaina oli tilipäiväkin. Kaikki laskut on maksettu, ja rahaa jäi vielä reilusti. Asuntolaina on jo alle 13 000 euroa. Aika pieneltä summalta kuullostaa.