Olen Novan kanssa tiistaisin Anniinan rallyn AVO-ryhmässä.En päässyt ensimmäisellä kerralla, eli olin tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Kaikki koirat olivat Novalle vieraita, mutta oli heti hallinnassa ja kuin kala vedessä. Innostuu valtavasti Loimaan hallille menosta liittää sen jo rallyyn.

Teimme rataa, ja rata oli aika samanlainen kuin viimeksi ollut kisarata. Panostin lähtöön ja hitaaseen kulkuun. Anniina meinasi, että kävelen liian nopeasti. Hidas kävely alkaa sujua hiljalleen, siis myös pujotellessa. Vaikka kyseessä on AVO-kurssi, keskityn niihin taitoihin, joita tarvitaan alossa.

Menimme lopuksi hyppyä ja sen jälkeistä istu-täyskäännös-istu kylttiä. Nova rakastaa hyppyä, on heti hallinnassa sen jälkeen ja toimii paljon paremmin irti kuin hihnassa. Mutta pidän remmissä, sillä alossa pitää olla kiinni.

Maaliskuun kokeessa on kuulemma kaikki alo-koirat kerhon jäseniä ja kolme ei edes mahtunut. Avossa on kaksi ei-jäsentä.Saatiin siis kehut, kun ollaan niin aktiivisia kisaamaan ja lajin suhteen.

WP_20160217_18_06_55_Pro.jpg

WP_20160217_17_43_14_Pro.jpg

Keskiviikkona taivas punersi ja loisti!

WP_20160217_22_09_01_Pro.jpg

Marvin täytti 14.2. viisi vuotta. Pakko sanoa, että nykyisin aika lailla rauhallinen ja fiksu.

Novan toko alkaa 27.2. Kiva! Infokirje oli perusteellinen ja siinä oli linkki selkeään tokovideoon.

Ilmoittauduin myös Virkku.net-koulutukseen. Lisäksi Loimaan maaliskuun kisojen ilmo piti laittaa vielä Virkku.netin kautta.

__________________________________________________________________________________

Illalla oli Forssassa rallytokoa ja teimme samaa rataa, joka oli Loimaan kisoissa. Pinja kokeili Novaa ja Nova oli ihan huikeassa kontaktissa! Pinja saa treenata nyt Novaa torstaisin ja kisata Loimaalla. Ilona neuvoi kirjaamaan ylös kaikki käskyt ja erityisjutut. Johanna on tehnyt niin kun antoi Jackyn Ilonan ohjattavaksi.

Tokokurssista tuli vielä kouluttajalta ohjeita ja koiran taidoista piti kertoa enemmän. En ole varmaan koskaan ollut kurssilla, joka on organisoitu näin hyvin. Innolla odotan alkua!

Roni pääsee sunnuntaina Tiinan koulutukseen, aiheena kohteen kierto.