Osallistuimme nuuskujen vesipelastuskilpailuihin Paraisilla. Marvin suoritti muut liikkeet todella hienosti ja vauhdilla, mutta vientiesineeksi arvottiin pelastusliivit. Annoin liivit ilman taittamista, ja liivit aukesivat matkalla ja Marvin asetteli ne uudestaan suuhunsa. Tiedän nyt, että ui liivit suussa, vaikka ne olivat miten kummallisessa asennossa tahansa. Ui siis veneelle, pudotti liivit, nousi jopa venettä vasten, mutta noukki liivit mukaansa paluumatkalla. Liike siis nollilla, mutta sain lähettää uudestaan, ja taitoin eri tavalla, nyt nousi venettä vastaan ja luovutti oikein. Pitää harjoitella erilaisten liivien antamista ja niiden luovuttamista ja jopa luovutusta silloin, kun taitos aukeaa.

Ilmapiiri ja järjestelyt olivat erinomaisia, kiitos kaikille. Päivän sankari oli Kuru-labukka, joka treenitauon jälkeen sai ensimmäistä kertaa täydet 100 pistettä. Onnea Merjalle ja Kurulle! Kurulla on realistiset mahdollisuudet voittaa SM-kisat. Toivottavasti suuntana on Jyväskylä!

10457754_10152524507562208_8903491192124

Kuva: Marita Nisula

Menimme kokeiden jälkeen omiin treeneihin hivenen myöhässä ja katsoin sovekoiren ohjausta ja olin hukkuvana. Marvin pääsi juoksentelemaan rannalle, kun tavarat olivat jo kärryissä. Marvin oli ihan ymmällään kun ranta oli tyhjä. Haki varusteita jopa ulapalta….

Ostin tänään Marvinille pelastusliivit, olivat säläkorissa Rovaniemen Koirapisteen liikkeessä. Lisäksi ostin kunnon kiinnipitopannan vepetreeneihin, sitä saavat siis muutkin lainata. Nova sai lisäravinteita ja lisäksi ostin alennusruokia sekä lahjakortin kiitokseksi juhannuksen peurajahdista. Olin pitkästä aikaa omissa hakutreeneissä, ja muut olivat pentuja, joten sanoin, ettei Marvinille tarvitse talloa aluetta. Lähtikin kunnolla jäljestämään, ja piti kävellä todella kaukaa ettei saanut jälkeä. Treeninä ihan tajuttonan hyvä, sillä loppujen lopuksi Marvinin oli pakko hylätä jäljestäminen. Mukana olleet pennut olivat ihan huippuja! Roni oli mukana sosiaalistumassa.