Kesään on mahtunut monenmoista tekemistä ja reissaamista, mutta välillä tekee hyvää vetää henkeä. Eilen oli vesipelastusta, mutta sen jälkeen ei ole viikkoon mitään aikataulullista tekemistä. Anne Ojanen oli eilen kouluttamassa vepeä ja aiheena oli yksittäisten asioiden treenaaminen kokonaisten liikkeiden sijaan. Ongelmallisin asia on vienti ja maalitolppien väliin tuleminen. Nimenomaan kultaisilla on tapana pudottaa esine liian aikaisin, ja siksi teimme nimenomaan tätä asiaa yksittäisenä juttuja. Marvin on ihan superpudottaja, maalla asian korjaamiseen meni kolme kuukautta, veneeseen viedessä pudottaa edelleen. Nyt siis kävi samalla tavalla. Anne ehdotti, että Marvin opetetaan erikseen nostamaan esine veneeseen ja teimme siis nostoja, olin itse vedessä uimassa ja Anne otti nostoja. Toivottavasti asia jäi edes hiukan muistiin. Meillä on kisapaikka Hämeenlinnaan, joten vientiä pitää treenata nyt tosissaan. Kävin Marvinin kanssa tiistaina uimassa ja annoin nostaa uiden minulle pelastusliivejä. Onnistuneita palautuksia tuli paljon. Tosin olen suht varma, että emme saa ykköstä ensimmäisellä kerralla kokeesta, mutta Marvin kaipaa kisakokemusta, samoin minä. Kisaamaan oppii vain kisaamalla, tuomarointi toki auttaa vähän, mutta minulla ei siltikään ole rutinoitunutta kokeisiin osallistumistaustaa.

Toisena asiana oli maalitolppien väliin, eli teimme tolppien väliin tuloa eri kulmista. Marvin ei ohita, joten Nova oli tässä harjoituksessa. Nova ui suoraan lähimpään rantaan, uimamotoriikka on niin heikko, ettei uidessa voi vaatia suunnanvaihdoksia.

Teen työpajan materiaalia tämän viikon aikana, onneksi pääsin jo jonkinlaiseen työvireeseen. Dead line on jo ensi viikolla. Nimenomaan tämä projekti vie nyt kaikki ajatukset ja energian, ja työ valitettavasti menee oman koiran treenien edelle.

 

P1010015.JPG

P1010016.JPG

P1010017.JPG

P1010018.JPGP1010019.JPG

 

 

 

P1010020.JPGP1010021.JPG