002.jpg

001.jpg

005.jpg

AVO ja VOI-luokan opiskelua

006.jpg

013.jpg

014.jpg

015.jpg

Nova rakastaa lähellä olemista ja kontakti on kunnossa. Hiukkasen vartaloapuja, mutta eiköhän homma suju kun päästään treeniryhmään.

020.jpg

021.jpg

Marvin odottelee lähtövuoroa

marvin.jpg

022.jpg

024.jpg

 

Paljon hyviä vinkkejä tuli. Krista osasi puuttua oikeisiin asioihin ja neuvoa niissä eteenpäin.

 

Marvinissa on ihanaa tekemisen palo ja motorinen taitavuus. Kasassa pysyminen ja liika palkan tavoittelu ovatkin sitten haasteita.

Nova nukkui treeneisssä, pystyy rentoutumaan kaikki tauot. Tekee tarkasti ja iloisesti ja on hallinnassa. Mitään yletöntä teknistä osaamista ei ole.

__________________________________________________________________________________

Sain tehtyä vepen toimintasuunnitelman ensi vuodelle. Eipä siinä kauaa mennyt, mutta en ole muistanut koko asiaa ennen kuin tajusin, että kennelkerhon vuosikokous on kahden viikon päästä. Toki tajusin aikarajan siinä mielessä, että lehti piti olla ajoissa valmis. Lehti vei kuitenkin ajatusenergiaa ja nyt toki Krista Karhun rallytokopäivä. Päivä sujui supernopeasti ja uskon kaikkien olleen tyytyväisiä antiin. Laskin juuri, että palveluskoirat pääsi muutaman kympin voitollekin. Näillä eväillä on hyvä aloittaa kausiryhmä. Pinja ja Myy saivat RTK1-tunnuksen lauantaina eli satsaavat nyt AVOon. Onnea!!

Teemu on saanut puhuttua koulussa vaivanneesta asiasta opettajan kanssa ja asiaa viedään eteen päin. Asia verotti omaa jaksamistani viime viikolla ja ajoin välillä kesken työpäivän kotiin.

Kaukolämpökoira: http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/280228-vantaalainen-jekku-koira-haistaa-putkivuodot-uusia-kaukolampokoiria-koulutetaan-jo

Blogissa on pitkästä aikaa käynyt yli 1400 lukijaa.

nimet%C3%B6n.jpg