Marvin on mennyt ylikuntoon ja treenannut liikaa. Kansanomaisesti sanottuna on maitohapoilla. Luulen, että helle on suurin syyllinen. En ole juottanut tarpeeksi treeneissä ja emmekä ole lenkkeilleet tai verrytelleet tarpeeksi. Olen mennyt suoraan treeneistä makaamaan tuulettimen alle.

Muutaman päivä pakkolepo ja sen jälkeen lenkkeily ovat tehneet ihmeitä ja Marvin on taas kunnossa, eikä doping-varoaikaa tullut. Meillä on yksi koepaikka, ja enempää en jaksa nyt metsästää. Jos ei saa kolmatta ykköstä tänä kesänä, jääköön sitten ensi kesään. Suosittelen Jakke Lehtosen Katiskaa kaikille: http://www.katiska.info/

Opiskelen kisakoiran kunnossa pitoa talven mittaan, Katiska on ihan aarreaitta siinä mielessä.

Olin tänään Malkin tokokoulutuksessa, ja teimme pelastusliivin vientiä. Pääasiana oli pitäminen. Sujuikin kuin unelma, samoin kaikki muukin mitä teimme. Marvinin parhaimmat treenit ikinä ja haimme jopa häiriökoiria paikalla olo ajaksi. Uskon, että pääsemme ensi keväänä bh-kokeesta läpi.

Laura oli Piken ja Ronin kanssa. Roni oli hyvin kontaktissa, mutta alkoi väsyä. Malk neuvoi käyttämään kahta palloa palkitsemisessa.

Lisäksi viikonlopun kohokohta oli Urmaksen debyytti alokasluokassa: täydet sata pistettä ja luokkavoitto. Huippuhienoa, ja ihana asia, sillä omistajat ovat tehneet tänä kesänä mielettömän urakan varusteiden raahaajina. Kivaa ja oikeudenmukaista saada palkinto asiasta. Uunon ja Simon seura on tehnyt huonoa Marvinille ja Urmakselle, ovat saaneet jotain ihmeellisiä bordercollie-basilleja ja tottelevat….

tmp_10494575_10152618142034346_274948543

Kuva: Anniina Kreula


Huomenna tuomaroimaan Lopelle, Lea tuomaroi tänään labukkamestikset itse. Lepopäivä teki hyvää ja pääsimme Malkin tokoonkin. Työt ovat tosiaan alkaneet ja alku on tosi hektistä. Kävin tiistaina Mäntässä tututustumassa integrointiin. Riikka oli ihan huipputyyppi ja systeemi toimiva.