Viikko oli kiireinen, sillä olin Riihimäellä keskiviikkona ja perjantain vapaapäivä meni  Somepeda-projektin tuotosten esittelyssä. Kiitos ICT-asentajille tablettien opetuskäytön tukihenkilönä toimimisesta. Lisäksi otin influenssarokotteen ja sain pienoisinfluenssan. Koirat ovat olleet täysin nollatekemisellä. Onneksi sentään pääsimme metsään perjantaiaamulla ja viikonloppuna toki tehtiin enemmänkin. Muuten kirjoitin viikonloppuna oppikirjan medialukua.  Yhdeksän sivua on kursittu kokoon, mutta sain hyvän tekosyyn lopettaa kun pitää hakea lisämateriaalia ennen jatkamista. Olin kuitenkin varannut päivän kirjoittamiseen, joten sain sove-jutun kirjoitettua. Menee siis halukkaisiin rotujärjestölehtiin, ja muokkaan sitten kirjaan hiukan erilaisen version.

Novan jalka oireilee taas, eli agility saa jäädä. Annoin kipulääkettä, onneksi tammikuun onnettomuudesta oli jäänyt puolikas levyllinen. Agility on pakko panna jäähylle, maksihypyt ainakin rasittavat liikaa. Ilmeisesti lämmittävät ja tukevat Bot-sydeemit auttaisivat.

Otin uuden tuomaroinnin vastaan 14.–15.6 Fiskars. Nyt on kyllä jo täynnä, mutta on kiva nähdä uusi paikka.

Lauantaina tuli Tohtori Whon erikoisjakso, oli kyllä hyvä! Gallifrayn ja ajanherrojen tuhon tuho kaikkine käänteineen. Rose Tylerinkin esiintyi  tarinassa tajuntana.

1385157622829-normal.jpg

Maanantailisäys: Novan jalka on taas täysin kunnossa ja koira ihan puhkuaa energiaa! Hyvä homma, mutta oma jalkakin on ihan tohjona ja flunssa on vissiin aluillaan. Otin flunssapiikin ja sain vissiin kaikki sivuoireet....