Painoa on kertynyt kesällä sen verran paljon, että aloitan tänään Cambridge-kuurin. Lisätietoja: http://www.cambridgekuuri.com/

Olen ainakin ensi alkuun kaksi viikkoa puhtaalla kuurilla eli en syö muuta kuin kuurin tuotteita, vettä ja kahvia. Alkupainoksi saatiin huima tulos, sillä punnitus tapahtui sunnuntaipäivällä ja kuukautiset alkoivat sitten illalla. Saapahan ainakin ison pudotustuloksen alkuun. Painoa oli siis 82 ja rapiat. Kehon rasvaprosentti  oli iso, lihasmassaa liian vähän jne jne eli kallis kuuri on tarpeen. Aloituskuva löytyy sopivasti alta eli höyryveturitapahtumasta. Tein tänään jumpan kolmesti, lenkillä tunnin verran ja leikkasin osan nurmikosta.

Tähtien Sota -saaga tulee Subilta sunnuntaisin. Kolme ensimmäistä - eli ne uudet jaksot - ovat visuaalisesti hienoja, mutta pitkävetisiä elokuvia. Episodi neljä tuli eilen ja se on omaa luokkaansa; hirveät lavasteet mutta elokuvassa mennään eikä meinata. Han Solo  on pökerryttävän ihana ja Leiassa on Puhtia.

Olen ottanut Väinölle noutoa niin, että vedän kapulan pois päin ja juoksee vauhdilla kapulaa päin. Sain jo melkein kosketuksen aikaan. Jatkan tätä silloin tällöin. Käytän tämän viikon seisomiseen ja häiriöiden lisäämiseen. Agility oli peruttu sään vuoksi ja kävimme viereisellä kentällä katsomassa yleisurheilukilpailuja. Ampumista, ihmisiä, rähiseviä kuulutuksia ja vieressä pituutta hyppääviä lapsia. Lisähaasteena toki se, että ampuminen ja kuulutus kuuluivat kotipihallekin. Koossa 65 pistettä.