Pääsiäisenä oli illallakin lämpöä 20 astetta eli ulkoilimme paljon. Pitkäperjantai meni siivouksen merkeissä ja Marvin osallistui suursiivoukseen ja juuttui jopa patjan väliin. Myös saunan lämmitys ja puut kiinnostivat. Meillä oli vieraita ja Marvin käyttäytyi vieraiden kanssa mitä parhaiten. Väinö sai kaikkina päivänä superpitkän lenkin ja Marvin touhusi tuntikausia pihalla. Pääsiäiseen kuului myös grillailua ja jättiluut.

Marvin ei hypi, istuu ja menee maahan käskystä. Harjoittelemme lisää remmissä olo kuutena päivänä eli osaa asian taas entistä paremmin ennen seuraavaa koirakoulukertaa.

Teemu innostui kiipeilystä ja pyöräilemisestä.

 

Miisu sai uuden kodin Even omana kissana. Perhe etsi uutta kissaa ja Miisu oli sopiva ratkaisu kesynä ja hyvin hoidettuna kissana. Miisu on ihana kissa, mutta pelkkä sisäkissuus ja tarhassa oleminen ei vain riitä, vaan Miisu kaipasi koko ajan vapaana ulkoiluna ja meillä on vieressä tie ja Miisu vaelteli myös naapurien pihalla. Miisukin on onnellisempi kodissa, jossa saa ulkoilla ilman rajoitteita. Toki jos ongelmia tulee, Miisu on tervetullut takaisin meille.