myy.jpg

Hassu Myy

myy3.jpg

 

005.jpg

Erikoisella tavalla kaunis koira.

roni.jpg

 

roni2.jpg

Roniin iskee piru, kun pääsee radalle. Tässä kuvatodiste, että demoni ottaa pikkuvillan valtaansa.

villa.jpg

Torstai oli toimintaa täynnä. Töissä oli joululounas, mutta päätin lähteä kotiin. Pääsin koirien kanssa puoleksitoista tunniksi metsään valoisaan aikaan ja jostain syystä myös sateettomaan väliin.

Illalla oli agility ja koirat pääsivät Lauraa hakiessa juoksentelemaan pihalle, samoin takaisin viedessä. Nova on ollut agissa viimeksi vuosi sitten, mutta muisti kaikki asiat. Sonjalla oli yllätys, eli ryhmän välinen kilpailu. Kyseessä siis kisamaiset treenit ajanottoineen ja lähtöalueineen. Nova sijoittui toiseksi, ja olisi saanut jälkimmäisestä radasta tuloksen. Ryhmässä taitaa olla kahdeksan koiraa.

Roni oli kiinnostunut enemmän ympyrän juoksemista kuin radan tekemisestä ohjatusti. Sonja avitti hihnalla, eli Ronin suoritus ei ollut vertailukelpoinen. Kyseessä siis syksyllä alkanut alkeisryhmä, osa on aloittanut hivenen jälkijunassa ja Ronilla oli pitkä tauko koeviikon ja ananasallergikon sairaalareissujen jälkeen.

Näin kurjalla säällä halli on kyllä ihana! Arkisin ei viitsi tehdä koirien kanssa mitään, kun jo töistä päästestä on pimeää.

Novan ensimmäinen rata:

http://youtu.be/xTLrweNLxB0

Novan toinen rata:

http://youtu.be/VNShhx2Seno

Koirapalvelu Kultahännän Sanna on samassa agilityryhmässä. Koitan päästä Sannan rallytoko-kurssille helmikuussa. Sannan villakoirapentu oli mukana treeneissä ja hauska tapaus.

Videolla pentu opettelee perustaitoja:

http://youtu.be/4CFBDybPbxE

IMG_3790%20%282%29.jpg

Muutamana päivänä on tuullut ja myrskynnyt, ja lauantaina satoi luntakin. Hain kaneille kaksi säkillistä uutta heinää pesäkoloon ja sen allekin. Pakkanen on täynnä broiskua, luita ja pötsiä, sillä laitoin oppilaat hakemaan perjantaina ruoat Keitaalta.

IMG_3791%20%283%29.jpg

Marvin ihmettelee yöllä satanutta lunta.

Olimme perjantai-illalla katsomassa Hobitti-elokuvaa. Kyseessä siis kolmososa eli Viiden armeijan taistelu. Elokuvateatteri oli melkein täynnä, ja varttia vaille seitsemän jonoa oli ulos saakka. Saimme paikat nelosriville. Elokuva oli visuaalisesti enemmän kuin upea, mutta sisältö jäi aika lailla taisteluksi. Alkuosan lohikäärmeen tappoa lukuunottamatta koko elokuva oli taistelua. Legolasin osa oli iso, ja Legolas omasi miltei supervoimat. Oikeastaan kukaan hahmoista  ei päässyt kunnolla esille. Hyvä elokuva, mutta en tiedä, ostanko dvd:tä omaksi. Toimi oikeastaan vain 3-D:nä.

Nova ja Laura osallistuivat sunnuntaina Palveluskoirien epävirallisiin agilitykokeisiin. Rata oli kakkosen rata ja aika lailla konstikkaampi kuin torstain rata. Novan suurin ongelma oli taas ihanat ihmiset, eli ratahenkilökuntaa piti käydä moikkaamassa. Nova ja Laura sijoittuivat kuitenkin toiseksi medeissä.

Hienoa, että harjoituskisoja järjestetetään, niissä näkee hiukan, millä tasolla on ja millaisia häiriöitä oikeissa kokeissa on.

kisat.jpg

kisat2.jpg

nova.jpg

kisat3.jpg

kisat4.jpg