Vesipelastustreenit alkoivat maanantaina. Kivaa oli ja kaikki koirat toimivat talvitauon jälkeen. Marvin osaa saman veneen pelastamisen ja vie vieraalle innolla, mutta rantaan saamisen kanssa tehtiin työtä.

Laura oli keskiviikkona Novan kanssa pitkällä lenkillä ja Nova on ihan hulluna Lauran perään. Pojat olivat suunnistamassa ja olin Marvinin kanssani Ratastiellä. Oli koko ajan kuulolla ja hallinnassa, juoksenteli lenkillä mutta seurasi koko ajan minun tekemisiäni.

Olimme perjantaina Jänijärvellä ja otimme dummyn hakua ja vientiä. Lauantaina Marvin ajoi lyhyen jäljen varmasti, mutta pidin metrisessä remmissä, jotta saisin pidettyä vauhdin kurissa.

Sunnuntaina olimme mölli-vepekokeessa Helsingissä. Marvin teki älyttömästi töitä eikä antanut periksi. Ongelmat tulivat selväksi ja ovat tyypilliset AVO-luokan ongelmat. Oman veneen noudon ja uhrin osaa, toisen veneen haussa palasi lähtöveneelle, mutta meni rantaan aikansa pyörittyään. Viennissä alkoi juosta rantaa pitkin.

Maanantaina olimme Valijärvellä ja oman veneen nouto sujuu ja vienti meni pipariksi. Aloitan viennin ihan alusta. Lisäksi pitää treenata rantaan palaamista. Koulutuksen lopuksi koirat uivat yhdessä.

Laura oli tiistaina agilityssa Novan kanssa ja Seppo Savikko oli kouluttajana. Laura sai paljon vinkkejä liikkumiseen ja Nova alkoi opetella keinulautaa.