toko%20097.jpg

Hiihtoloma alkoi, ja Teemu vietti 10-vuotissyntymäpäiviä. Yksi lahjoista oli lumikenkäsetti. Lumi sulaa tosin pikapikaa pois, mutta lumikengille on käyttöä ensikin talvena.

toko%20103.jpg

Ostimme kaksi tv-tuolia joulun jälkeen ja sängyn. Sänky on aikaisemmin lämminvesivaraajan säilytyskaapin tilalla. Väliseinä on purettu pois jo vuosi sitten, nyt katto on maalattu ja sänky laitettu paikoilleen. Sohva ja telkkari on siirretty eri paikoille ja telkkarin taakse laitettiin tänään peili. Tuli kyllä tosi kivan näköistä!

toko%20101.jpg

Tosin petivaatteet pitää viedä paikoilleen ja muutakin siistimistä on jäljellä.

IMG_4301.jpg

Tosin tuoliinkin mahtuu noutaja. Stargate Atlantis ja Sheppard ovat tämän hetken suosikkeja.

toko%20007.jpg

Lumen pinta alenee päivittäin, mutta vielä on sen verran lunta, että pääsimme lauantaina testaamaan lumikenkiä. Olin koirien kanssa parin tunnin lenkillä metsässä. Itsellä oli helppo kävellä ja koirat väsyivät, kun joutuivat kahlaamaan lumihangessa. Toki puiden alla oli ihan suliakin kohti.

toko%20015.jpg

Nova kotipihalla

toko%20021.jpg

Teemu testasi lumikenkäilyä kotipihalla.

Tein Marvinin kanssa pihalla noutoja ja palautuksia. Toiminto on kyllä vahva, kun toimii vaikka villakoira pomppisi vieressä. Lisäksi kertasin tiistaina opetellut rallytokokyltit. Villatkit osasivat ne. Marvin osaa liikuttaa takajalkojaan, vaatii kyllä alkuun hiukan houkuttelua.

agi%20006.jpg

Sunnuntai meni agiepiksissä ja rallytokossa. Maanantaina hain kaneille heiniä ja touhuilin pupusten kanssa. Koirat pääsivät kevyelle lenkille metsään, mutta lepäilivät muuten sunnuntain touhutuokioiden jäljiltä. Kävimme itse uimassa iltapäivällä.