Olimme maanantaina Elisan luona vepepäättäjäisissä. Elisalla on ihana koti, pihapiiri ja perhe. Annoimme Päiville lahjakortin Forssan Ase- ja Eräliikkeeseen. Päivi veti kärryjä koko kauden ja oli aina tekemässä töitä muiden hyödyksi.

Keskiviikko kului Ystäväkoira-tapahtumassa. Olimme siis katsomassa hauskaa Kukka-possuja ja tutustumassa Ystäväkoira-toimintaan. Novasta ja Pikkestä tulee varmasti hyvät Ystäväkoirat. Teemu toivoo kovasti Novasta huivikoiraa, joka voisi vierailla koulussakin.

Koirat ovat olleet ihan minimitekemisellä, onneksi pysyvät sentään nahoissaan. Jo viideltä alkaa pimetä, joten metsään ei paljoa kiinnosta mennä. Lauantai meillä oli vieraita ja kävimme sienestämässä. Sunnuntaina oli hakua Nokan maastoissa. Paikalla oli seitsemän koiraa ja jakaannuimme kahteen ryhmään. Olimme kivikossa ja kuoppien keskellä ja Marvinkin joutui hakemaan tosissaan. Kivaa oli ja ehkä hieman edistyttiinkin.  Haimme vielä Selkätieltä kassillisen suppilovahveroita ja Lautaojilta kaneille heinää.

Otin vastaan Valkealan tuomaroinnin, sillä viikonloppu on eri kuin viime vuonna ja sopii siten aikataulu. Nyt ei mahdukaan enää muuta, ainoa poikkeus on tosiaan Salo.

Satu Hakanurmi tulee meille koululle kertomaan Digitarinoista ja menen Jaanan kanssa Satun kurssillekin. (http://satujatarina.wordpress.com/) Lisäksi menemme Jaanan kanssa pitämään koulutuksen, jossa kerromme digitarinoista ja teetämme aikuisilla tablettitarinan. Suunnittelua ja viilaamista on vielä paljon, mutta olen innoissani tilaisuudesta.

 

GR:n ensi vuoden toimintaa

1.2. Kasvattajapäivä
Maalis-huhtikuu Kevätkokous
12. - 13.4. MH-kuvaus, Mäntsälä
1.5. WT-mestaruuskoe Surkeenjärvi, Jyväskylä
2. - 4.5. Nome-viikonloppu Surkeenjärvi, Jyväskylä
10. - 11.5. Superviikonloppu
24.5. Erikoisnäyttely, Jyväskylän seutu
7. - 8.6. MH-kuvaus, Oulu
5. - 6.7. Agirotu
20. - 25.7. Kesäleiri, Virrat
20.7. Taipumuskoe, Virrat
22.7. Alo-koe (nome), Virrat
26.7. Vepe-koe, Parainen
27.7. Golden Mestaruus (vepe), Parainen
6.8. Erikoisnäyttely, Helsinki
16. - 17.8. Golden Mestaruus (nome), Keminmaa
24.8. Golden Mestaruus (mejä)
30. - 31.8. Golden Mestaruus (toko), Turun seutu
13. - 14.9. MH-kuvaus, Maaninka
18.10 Kasvattajien teemapäivä
Marras-joulukuu Syyskokous