Vepeilyä

Olin maanantairyhmän vepetreeneissä, ja Marvin teki kaksi vientiä. Ensimmäisellä kerralla vedessä oli sorsa, ja alkoi tuijottaa sitä. Lähetin kuitenkin, ja lähti uimaan sorsaa kohden. Suuntasi kuitenkin veneelle yhdellä käskyllä. Toisella kerralla vei täysin ongelmitta, katsoi rantaan ja alkoi uida rantaan ennen kuin heitin pallon rantaveteen. Kahden pallon palkkaussysteemi siis toimii, ei koskaan tiedä, missä vaiheessa saa palkan.Lisäksi teimme uhrin, ja Marvin tiesi, mistä on kyse ja lähtee kuin tykki heti kuin uhri on vedessä.

Laura oli mukana treeneissä opettelemassa esineen vastaanottamista.

Keskiviikkona en ottanut Marvinia mukaan, sillä osaa kaikki liikkeet enkä viitsi hinkata ennen koetta.

Sain tehtyä kisakirjeen ja käymme vielä porukalla läpi koejärjestelyitä.

Töissä edelleen

Opetussuunnitelmien tekeminen on edennyt hyvin, tosin maanantaina emme pitäneet edes taukoa, ja urakoimme yhteisen kurssin kuntoon. Alakohtaiset jutut edistyvät hiljalleen.

 

nimet%C3%B6n.jpg

 
Auto menee korjaamolle ja pitää katsastaa 7.6. Mennessä. Viat eivät ole isoja, mutta en ole ehtinyt vedä korjaamolle. Nyt on pakko. En jaksa raahata konetta kotiin, joten olen tabletin varassa. Siitä hajosi lasi,  joten voi olla, että ei pelitä kauaa. Olen aika lailla väsynyt.
 
Ronilla on korvatulehdus, joten jouduin perumaan MH-kokeen. Ei olisi saanut oikeaa arvioita ja jotkut korvatipat voivat olla dopingia.
 
___________________________________________________________________________________________
 
Loma alkoi nyt!! Ja olen tosiaan loman tarpeessa.....
 
037.jpg
Sain nuken ensiapuopettajalta. Kunnon pelastusliiveillä pitäisi kellua, eli vepetreeneihin tulossa "tajuton pelastatteva".