Toinen päivä on mennyt vaivattomasti eli koirat ovat touhunneet pihalla. Nova on intoutunut leikkimään lelullaan ja tekee kunnon tapporavistuksia. Katsoo kyllä aina minuun kuin lupaa kysyen. Kävimme remmilenkillä ja Teemu talutti Novaa. Hyvin sujui. Otin Novan itselleni kun Keke-mopsi tuli vastaan, mutta Nova ei reagoinut mopsiin mitenkää. Nova nukkui yönsä Teemun sängyssä tai vissiin jopa päällä. Teemu on myös antanut Novalle ruuat.

Ollaan aika lailla suojan puolella eli lumi sulaa pois. Sain tungettua ulkona olleet peuran palat pakkaseen. Syökööt nyt niskan pois ja sitten tyhjennän pakkasta muusta ruuasta. Nova tuntui tykkäävän kalkkunan reisipalasta, broisku ei maistunut.

Olen ottanut Marvinin kanssa muutaman kerran vieraalle vientiä. Osaa homman kotona ja pihalla. Meillä alkaa toko/bh-tottiskurssi tammikuussa. Ideana, että jokainen treenaa omaan tahtiinsa Annen ohjauksessa. Marvin saa tehdä vientiä. Mietin Novan mukaan ottoa, arkitottelevaisuus on Novan suhteen turhaa. Lisäksi Nova on käynyt agissa, joten on tottunut muihin koiriin.

Kävin tekstit läpi ja sain lähetettyä eteenpäin. Nyt voin viettää hyvillä mielin kaksi viimeistä lomapäivää. Oulun reissulta kertyi univelkaa kahdelta yöltä ja oikeastaan koko lauantai meni palautumiseen.