Teemu oli sairaana kolme päivää ja sen lisäksi satoi ja tuuli oikein urakalla. Viikonloppuna sade kuitenkin loppui ja jopa aurinko paistoi. Olimme lauantaiaamulla lenkillä metsässä ja sen jälkeen tein pihalla köyden noutoa, maalitolpille menoa ja paikalla oloa. Kokeilimme myös vieraalle vientiä dummeilla ja otin esineen palauttamisia uudella poijulla. Novalla kokeiltiin putkea ja tajusi idean.

Tein verijäljen ja ajoimme sen. Marvin suoritui ongelmitta, vaikka ohitimme paljullisen ihmisiä. Nova ei tajunnut ideaa laisinkaan. Ajoi kyllä lyhyen pötsijäljen. Trimmasin Novan ja tulos on kauhea! Pitänee vielä siistiä ennen ihmisten ilmoille menoa. Avasimme grillikauden ja herkuttelimme rimpsuluilla.

Ajoin Marvinin kanssa sunnuntaiaamulla 13 tuntia vanhan jäljen Lasitehtaan takana olevassa metsässä. Mukana oli kaksi suhteellisen loivaa kulmaa. Marvin jäljesti hyvin, sain vauhdin pysymään hyvänä ja maastossa oli paljon papanoita ja jopa karvatuppona. Lisäksi kirkonkellot soivat jossain vaiheessa. Marvin hukkasi jäljen kerran, mutta palasi jäljelle heti kun pysähdyin ja sen jälkeen eteni taas nenämaassa. Pidän nyt taukoa, mutta opettelemme makauksia kotipihalla. Ihana tapa väsyttää koira.

Lisäksi kävin majalla katsomassa maastot ja niiden kunnon. Maastoja on paljon ja lumikin on jo sulanut. Sää oli niin ihana, että olin metsässä kaksi tuntia! Agiporukka ehti tulla paikalle, ja Nova kokeili esteitä. Osasi putken, puomin, hyppyjä ja oli tosi innoissaan.

Meille kävi tajuton tuuri, eli saimme mejästä kisapaikan ensi viikonlopulle. APUVA!!

Kirjan loppu tuli taitosta ja aherran nyt taiton oikoluvun kanssa.

 

palju-normal.jpg