Viikonloppuna sunnuntaina oli fantastinen ulkoilukeli ja vietimmekin aikaa pihalla tuntikausia. Lisäksi sunnuntaihin osui viimeinen kerta tokokurssia ja Teemun Turku-touhuiluja. Vuorossa oli kertausta luoksepäästävyydestä, uutena ruutuun menoa ja maahan meno liikkestä. Luoksepäästäväisyys sujui hyvin. Maahanmenoa treenattiin ensin niin, että koira laitettiin maahan vieressä ja edessä. Edessä meni hyvin, mutta sivulla ollessa tuotti ongelmia. Liikkeestä meni maahan, mutta Marvin menee sukeltaen maahan ja sitä nyt pitää opetella asiaa niin, että annan vihjeen istumisesta ja siitä sitten istumana.

Ruutumerkit olivat kentän laidalla ja keskelle laitettiin ruokakuppi. Koira oli liinassa ja lähetin ETEEN-käskyllä. Sujui kuin unelma! Koitti ottaa ruutumerkin mukaansa, mutta sain kutsuttua vauhdilla luokse.

Harjoittelimme maanantaina kotosalla maahan menoa sivulla, ja onnistuikin hyvin.

Loput kirjat lähtivät tänään, vähän on haikea olo.

Olimme vaihteeksi tiistain ryhmässä eskarissa, sillä keskiviikona oli Kennelkerhon hallituksen kokous ABC:llä. Eskarissa oli suht paljon koiria. Teimme kontaktiharjoituksia eli osa oli vain paikoillaan ja osa liikkui koirien kanssa ja kontaktin piti säilyä. Tein istumisia, maahanmenoa, istumassa pysymistä ja luokse tulon. Kaikki sujui ok. Eskarissa oli menossa 7. kerta.

Varasin Tuijalta yksityiskoulutusajan tiistaiksi 28.2. Aiheena vienti ja korokekoulutus. Lisäksi Marvin jatkaa Annen eskarissa toisen kymppikerran kun eka kierros päättyy ja ilmoittauduin alustavasti jäljestykseen. Jälkeä on siis tarjolla huhtikuussa.

Maksoin ylimääräisen erän asuntolainaa pois; jäljellä kaikkiaan 45 800 euroa. Sovitulla maksuajalla laina on maksettu yhdeksän vuoden päästä, ja tästäkin ajasta olen maksenut nyt puoli vuotta eriä pois ennakkoon. Rakennuspuoli tekee loput aitaelementit kevään aikana. Tapanimyrskyhän tuhosi yhden elementin kokonaan. Lisäksi kevään aikana vanha wc ja saunatila korjataan kokonaan.

 

 

Sunnuntaina oli fantastinen ulkoilusää. Tapanimyrsky rikkoi yhden aitaelementin kokonaan.

Aarteen etsintää