Pääsimme muutamana päivänä kunnon metsälenkille ja suppilovahveroitakin löytyi. Teemu oli eilen salibandyssa ja hauskaa oli. Salibandyn aikana käytin Väinön koulun takana metsässä, Väinö oli koko ajan vapaana ja takaisin kullessa sain superhyvän seuraamisen, joka ei häiriintynyt vaikka kaksi miestä poltti koulun vierustalla tupakkaa. Annoin koko ajan palkkaa ja käytin ääntä. Väinö on myös oppinut odottamaan palkkaa eli kunhan sanon palkka-sanan, tietää saavansa palkan pian ja vauhti kiihtyy.

Itselläni sattuu vasemman tissin päältä tai kaiketi keuhkoista jo kolmatta päivää. Olin eilen päivystyksessä, jossa tutkittiin sydän, siinä ei ole ongelmaa. Muuten en mennyt lääkärille, jonotin kolme tuntia ja sitten lähdin kotiin. Olen muuten kunnossa (ei yskää, ei nuhaa, ei kuumetta jne) mutta kipu on mieletön. Menen huomenna töihin ja onneksi pääsen jo 12 pois, koitan tilata  työterveysajan iltapäivään.

 Olin juuri lenkillä pikkulaavulla ja Väinö ohitti hienosti autoistaan talolle menevät miehet, jotka siis tulivat suoraan meitä päin. Hiekkakuopalla oli iso uros, pienen ärinän jälkeen leikkivät kuin hullut ja Väinö oli niin väsynyt, että alkoi jo kaivaa kuoppaa johon menikin pötköttelemään. Lähti samantien mukaani kotiin, ja nukkuu nyt.