Aitaelementtejä on pystytetty 40 metriä eli tielle päin näkyvä osa on kunnossa. 20 metriä pitää vielä pystyttää ja aidan alas laitttaa lauta, sillä etenkin Väinö juoksee alhaalta läpi.

 

Kuusi kaadettiin torstaina ja piha on nyt oksien peitossa. Aitaa voidaan jatkaa ja naapurin uusi huvimajakin saa valoa.

 

Raivaamista taitaa riittää koko kesäksi ja meille ei tule sisälle ensi jouluna kuusta!

 

Olimme Punkalaitumella Superviikonlopussa katsomassa sekä lauantaina että sunnuntaina. Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan mukava ja ennen kaikkea tärkeä sosiaalistamistapahtuma Marvinille. Seurasimme lauantaina noutoja eli lokkien nostamista ja kantamista. Lokit ovat valtavan isoja! Lisäksi seurailimme joen rannalla vedestä noutoja ja saimmekin hyviä vinkkejä kesätreeniin. Tärkeintä on saada koira uimaan takaisin ohjaajan luokse, joten aloitan treenailun kahlaamalla veden rajaan ja kutsumalla koiran aina luokseni. Lisäksi Marvin saa opetella rannalla esineen kantamista. Yhdistellään asioita sitten myöhemmin. Nou-treenailu tukee vepeä kivasti. Visasalon Marja-Leakin oli treenaamassa kultsu-urostaan. Paikalla oli muita Miklaus-koiria, joilla riittikin into nou-touhuihin.

 

Marvin seurasi hyvin hihnassa, malttoi seurata muiden touhuja, näki paljon noutajia ja vieraita ihmisiä. Mukavinta oli toki päästä juoksemaan hevostarhaan toisen pennun kanssa.

 

Haen tänään silmätipat Marvinille, sillä silmät vuosivat. Lisäksi Marvin on paksu, joten en lisää ruokamäärää, vaikka painoa tuleekin koko ajan lisää. Saimme Marvinin rekisteripaperit ja teen omistajailmoituksen mahdollisimman pian ja mietin vakuutusta.