Joulu meni joutuisasti ja rauhallisesti sekä kotona että Mietoisissa. Tero pääsi lähtemään kotiin 25.12. illalla ja itse ajoin kotiin erinomaisessa kelissä. Myöhemmin illalla alkoi sataa ja yöllä heräsi ihmeellisiin ääniin. Ulkona tuuli oikein urakalla ja sähköt katkesivat. Ilmalämpöpumppu sammui ja meni päälle katkojen tahdissa ja piti aikamoisen äänishown. Aamulla kaikkialla oli pimeää ja laitoin koirat tunniksi ulos. Kun valkeni, totuuskin valkeni eli aidasta oli yksi elementtinä murskana. Onneksi koirat eivät huomanneet kahden metrin levyistä porttia! Lisäksi roskakatos oli kaatunut ja rikki. Lähistöllä oli puita kaatunut. Aidassa on nyt  verkko eli koitetaan selvitä näin.

Saimme sähköt iltasella, mutta netti ei toiminut kolmene päivään. Lisäksi seuraavana päivänä sähköt olivat pari tuntia poissa. Sähkökatkojen aikana ei tullut vettä.

Mietoissa olikin enemmän ongelmia eli sähköt pois melkein kolme vuorokautta. Teemu oli eilen Juholla, jossa oli vielä enemmän ongelmia. Iso määrä puita kaatunut ja yksi katon päälle. Puhelin ei toiminut, sähköt ja vesi pois, Juhon äiti ei päässyt töihin, sillä junat eivät kulje ja korvaavien linja-autojen vuorot tunteja myöhässä. Myös alikulkutunneli on suljettu.

Olen lenkkelyt joka päivä pelloilla ja metsissä, kovin syvälle metsään ei uskalla mennä, sillä puita voi vielä kaatua päälle. Remmilenkkiä kertyi etenkin ennen aidan paikkaamista. Otimme muutamana päivänä luoksetuloa ja hyppyä Tuijan oppien mukaan. Hyvin sujui.

Uutena tuttavuutena on Angry Birds -peli. Peli on tosi koukuttava!!